- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Eki Görüntüle 482602 Eki Görüntüle 482597 Eki Görüntüle 482598 Eki Görüntüle 482599 Eki Görüntüle 482600 Eki Görüntüle 482601
cnm yorumlarsan çok sevinirim..
yuregine saglik olsunnnn tum dileklerin gercek olsunnn ...tesekkurler..
Eki Görüntüle 482842
Eki Görüntüle 482843
Eki Görüntüle 482844
Eki Görüntüle 482845
Eki Görüntüle 482846
Eki Görüntüle 482847
teskekurler............
benimde falıma bakarsanız çok memnun olurum...
Eki Görüntüle 483231 Eki Görüntüle 483232 Eki Görüntüle 483233 Eki Görüntüle 483234 Eki Görüntüle 483236
Canım bu arada anladığım kadarıyla baktım o yüzden az oldu. Kusura bakma anlasam benimde topic'im olur hıh:)
Hemen içtim kahvemi gece gece :)
Eki Görüntüle 484266
Eki Görüntüle 484267
Eki Görüntüle 484268
Eki Görüntüle 484269
Bekliyorum sabırsızlıkla :)
Eki Görüntüle 484277 Eki Görüntüle 484274 Eki Görüntüle 4 Eki Görüntüle 484276 Eki Görüntüle 484278
rica etsem bana da bakar mısın?
sorum yok benim ne görüyorsan söyle canım
Birini üzmüş ve bıktırmışsın gibi görünüyor. Oda artık salmış kendini bırakmış senin ellerine. Ama hiç iyi değil böyle olması. Çünkü yine üzülen sen oluyorsun.
Hayatında düzgün sağlıklı bi ilişki göremedim. Ya var şuan yada vardıda bitmiş ama izleri hala üzerinde gibi cok tuhaf ve karışık bi fal zorlanıyorum.
Kafan epey karışık son zamanlarda.. Sıkıntılı günler yaşıcak gibisin. Bazı şeylerin üstüne fazla gitme. Oluruna bırak biraz.
İleriye dönük dengeli bi ilişki göremedim.. Belki evlisindir hiç bilmiyorum ama sağlam bi ilişki göremiyorum ben. Hep gel-gitlerle dolu.
Bi birlikteliğin var sanırım. İki tarafta birbirini seviyor. Aşka dair güzel şeyler yaşanacak. Ama ondan önce bu kişiyle bi sıkıntın problemin görünüyor. Mutsuz bi dönem geçiriceksin. Ve bi çıkış yolu arıyo gibisin.
Bu birlikte olduğun insanda seviyor seni ama gelgitleri var. Kafasını kurcalayan bazı şeyler var. Ona biraz güven ver. Ve onu sevdiğini ona hissettir. Aslında aranızdakiler çözülemiyecek şeyler değil. Sende kendini fazla yıpratma boşuna.
Sizinkisi hep birlikte olupta hep tartışmalarla dolu olan bi ilişki. Ama kopma, ayrılık görmüyorum yakın zamanlarda.
Dediğim gibi herşey senin elinde. Bu kişiyi seviyosun belli. Mutlu olmak istiyosan karşındakinin gözündende bak bazı şeylere. Ve kendini iyi ifade edersen hiçbir sorun kalmaz ortada.
Bi haberin var. Seni sevinderecek bi haber. Kısa süre içinde alıcaksın bu haberi..
Biriyle sırt sırta dönüp, küs olma durumun var. İki tarafta kırgın ve mutsuz görünüyor. Sanırım birlikte olduğun biri var. Ve bu dargınlıkta bu kişiyle olacak gibi görünüyor. Biraz yıpranmış bi ilişki gibi geldi bana. Yani sürekli küsüp barışmalar, kopmalar vs..
Bide aranızda bi mesafe gördüm. Birbirinizden ya yol olarak uzaksınız yada aranıza bu tarz bi mesafe girecek gibi.
Ben seni ruhsal bakımdan pek iyi görmedim. Mutsuzsun ve sürekli herşey neden benim başıma geliyor gibisnden yakınma durumundasın hep.
Üzmek yada içine kurt düşürmek istemem ama bu erkek arkadaşının peşinde bir kız var gibi. Bu kız seviyor erkek arkadaşını. Erkek arkadaşını onu tanıyomu konuşuyolarmı bilmiyorum..
ağzına sağlık ya kurtulamıyorum onunla ilgili sıkıntılardan bi türlü vardır kesin ve aramızda mesafe var şu an bayadır hem de ::18: kız kim ki ya saçını başını yolarım onun ben yine içem yine bakar mısın ? çok teşekkür ediyorum tekrar
İsminde C harfi olan biri var. Kafanı kurcalıyor son zamanlarda..
Bi bebek haberi alacaksın.
Hanende bazı sıkıntılar, olaylar mevcut. Sen biraz üzgünsün gibi. Kafanı kurcalayan bazı sıkıntılar var. Salma kendini ama..
Herşey iyi olacak, güzel gelişmeler var.
Senin yada birlikte olduğunun insanın isminde E harfi var sanırım..
Çok dert etmişsin bazı şeyleri kendine. Azıcık zamana, akışına bırak.
Eki Görüntüle 484938 Eki Görüntüle 484939 Eki Görüntüle 484940 Eki Görüntüle 484941 Eki Görüntüle 484942 Eki Görüntüle 484943 Eki Görüntüle 484944 Eki Görüntüle 484945 Eki Görüntüle 484946 Eki Görüntüle 484947
Canım ekledim, umarım biraz daha iyisindir. Kötü bişi görürsen onu da yaz lütfen. Hayırlı Ramazanlar öpüyorum