Kahve Falı Bakıyorum..

Biriyle aranda bir mesafe yada dargınlık var gibi. İki tarafta bu mesafeden dolayı mutsuz, üzgün..
Seni sevinderecek bi haber var. Yakında alacaksın bu haberi..
Bazı şeylerden şikayetçisin. Mutluyken bile o şikayetçi olduğun şeyler geliyor aklına ve canını sıkıyorsun.
Bi birlikteliği olduğunu görüyorum. Bu mesafe dargınlıkta o kişiyle olacak zaten.
Hasta bir kadın var. Bununla ilgili bazı olaylar gündeme gelecek.
Pekte fazla bir şey göremedim falında..

Bazı dertleri sırtlanmışsın ve mutsuz görünüyosun.. Gerçekleşmemiş isteklerin var. Ama hiçbirinin önü kapalı değil..
Kafan son zamanlarda epey karışık. Bi erkeğe sığınıyor gibisin. Ondan destek almaya calısıyorsun. Oda elinden geldiği kadarıyla destek veriyor sana. Ama ikinizde üzgünsünüz.
Falı biraz uzaktan çekmişsin canım şekiller net göremiyorum..

Bi birlikteliğin var sanırım. İki tarafta birbirini seviyor. Aşka dair güzel şeyler yaşanacak. Ama ondan önce bu kişiyle bi sıkıntın problemin görünüyor. Mutsuz bi dönem geçiriceksin. Ve bi çıkış yolu arıyo gibisin.
Bu birlikte olduğun insanda seviyor seni ama gelgitleri var. Kafasını kurcalayan bazı şeyler var. Ona biraz güven ver. Ve onu sevdiğini ona hissettir. Aslında aranızdakiler çözülemiyecek şeyler değil. Sende kendini fazla yıpratma boşuna.
Sizinkisi hep birlikte olupta hep tartışmalarla dolu olan bi ilişki. Ama kopma, ayrılık görmüyorum yakın zamanlarda.
Dediğim gibi herşey senin elinde. Bu kişiyi seviyosun belli. Mutlu olmak istiyosan karşındakinin gözündende bak bazı şeylere. Ve kendini iyi ifade edersen hiçbir sorun kalmaz ortada.

İsminde C harfi olan biri var. Kafanı kurcalıyor son zamanlarda..
Bi bebek haberi alacaksın.
Hanende bazı sıkıntılar, olaylar mevcut. Sen biraz üzgünsün gibi. Kafanı kurcalayan bazı sıkıntılar var. Salma kendini ama..
Herşey iyi olacak, güzel gelişmeler var.
Senin yada birlikte olduğunun insanın isminde E harfi var sanırım..
Çok dert etmişsin bazı şeyleri kendine. Azıcık zamana, akışına bırak.

Birini üzmüş ve bıktırmışsın gibi görünüyor. Oda artık salmış kendini bırakmış senin ellerine. Ama hiç iyi değil böyle olması. Çünkü yine üzülen sen oluyorsun.
Hayatında düzgün sağlıklı bi ilişki göremedim. Ya var şuan yada vardıda bitmiş ama izleri hala üzerinde gibi cok tuhaf ve karışık bi fal zorlanıyorum.
Kafan epey karışık son zamanlarda.. Sıkıntılı günler yaşıcak gibisin. Bazı şeylerin üstüne fazla gitme. Oluruna bırak biraz.
İleriye dönük dengeli bi ilişki göremedim.. Belki evlisindir hiç bilmiyorum ama sağlam bi ilişki göremiyorum ben. Hep gel-gitlerle dolu.

Birlikte olduğun insanlar karşı karşıya gelip sıkıntılarınızı konuşacaksınız. İki tarafta bazı şeylerden bıkmış ve yıpranmış.. Ama iki tarafta birbirinden tamamen vazgeçemiyor. Şuan kırgınlıklarla dolu bi zaman dilimi. Ama yakın zamanda tekrar bir araya gelme, kavuşma var. Çok tepeden cekilmiş , bakamıyorum pek..

Buna da bakar mısın LÜTFEENNN:)ÇOK TŞK EDERİM ŞİMDİDEN:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0153.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoğraf0154.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0155.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $Fotoğraf0156.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 83
  • $Fotoğraf0157.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $Fotoğraf0158.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf0159.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $Fotoğraf0160.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf0161.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoğraf0162.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $Fotoğraf0163.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $Fotoğraf0164.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0165.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0166.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 75

saol canım ağzına sağlık..

tesekkürler canim

Canım ekledim, umarım biraz daha iyisindir. Kötü bişi görürsen onu da yaz lütfen. Hayırlı Ramazanlar öpüyorum

Son düzenleme:

ağzına sağlık ya kurtulamıyorum onunla ilgili sıkıntılardan bi türlü vardır kesin ve aramızda mesafe var şu an bayadır hem de ::18: kız kim ki ya saçını başını yolarım onun ben yine içem yine bakar mısın ? çok teşekkür ediyorum tekrar

Aradan 4-5 gün geçtikten sonra bakıyor arkadaşım aynı kişiye

çok teşekkür ederim.ağzına sağlık..

3 ve 4 hatta 6,7,8 ne kadar belirgin ya cadıya benzer bi şey var dikkatinizi çekti mi bana çok tuhaf geldi doğrusu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…