Tuzzuz peynir tuzzuz zeytin yiyebilirisin,meyve salatası krep pancake birsuru secenek var.Bence yemek bloglarına instagramda saglıklı yemek blogları var oralara goz atınArtık cogu ınsan kahvaltısnı cesıtlendırıyor peynır ekmekten zıyade.Yumurta avakado tost falan gibi.Bu arada gercekten derdiniz yokmus:)Kahvaltı en sağlıklı öğündür imrenmeyin bence. Bende cok severim yemek yemeyi ama peynir zeytin bana çok tuzlu geliyor sanki tuz atmışım üstüne gibi:)
günaydın herkese
Kahvaltı yapamıyorum kızlar. Sevmiyorum peynir, zeytin, yumurta, bal, reçel vs. Kahvaltıya dair hiç birşey sevmiyorum yiyemiyorum. Yemek yesem midem bulanıyor, kahvaltılık gevrekler iyi gelmiyor sanırım şekerim oynuyor.. kalkalı bir saat oldu hala oturyorum koltukta ne yicem ne yapıcm diye. Var mı benim gibi olanlar ne yiyerek güne başlıyorsunuz artık bıktım kendimden
Bunun bir sebebi olmalı ama.mesela benim küçükken kahvaltıda yiyecek pek bişey bulamazdik,yoktu.evlenene kadar kahvaltı etmedim edemedim.şimdi hafta sonları falan geç saatte olsa yiyebiliyorum.ya da çok kalabalık isek.
Ben kahvaltiyi cok severim annem de biz okula giderken annem de ise gitmeden dort kardestik kahvaltimizi hazirlar okulda yesinler diye tost vs yapardi hepimize.simdi bizde kahvalti yapariz esimle kizim ne peynir ne yumurta ne zeytin yer kokuyoo peyni der kaldirtir hic bana cekmemisAynen annem hiç kahvaltı hazırlamamıştır bize, evde de çok bir şey olmazdı sevdiğim. Kahvaltı alışkanlığı kazandırmak çok önemli çocuklara.
Ben kahvaltiyi cok severim annem de biz okula giderken annem de ise gitmeden dort kardestik kahvaltimizi hazirlar okulda yesinler diye tost vs yapardi hepimize.simdi bizde kahvalti yapariz esimle kizim ne peynir ne yumurta ne zeytin yer kokuyoo peyni der kaldirtir hic bana cekmemis
Canım annem,yıllarca bir gün bile kahvaltı etmedik okula giderken ama asla vazgeçmedi hazırlamaktan.sadece zorlamamak lazım,çocuklar ne yemek isterse onu yesin.Aynen annem hiç kahvaltı hazırlamamıştır bize, evde de çok bir şey olmazdı sevdiğim. Kahvaltı alışkanlığı kazandırmak çok önemli çocuklara.
Canım annem,yıllarca bir gün bile kahvaltı etmedik okula giderken ama asla vazgeçmedi hazırlamaktan.sadece zorlamamak lazım,çocuklar ne yemek isterse onu yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?