aman derdin bu olsun.Yemek yemegı mı sevmiyorsun ben gibi?günaydın herkese
Kahvaltı yapamıyorum kızlar. Sevmiyorum peynir, zeytin, yumurta, bal, reçel vs. Kahvaltıya dair hiç birşey sevmiyorum yiyemiyorum. Yemek yesem midem bulanıyor, kahvaltılık gevrekler iyi gelmiyor sanırım şekerim oynuyor.. kalkalı bir saat oldu hala oturyorum koltukta ne yicem ne yapıcm diye. Var mı benim gibi olanlar ne yiyerek güne başlıyorsunuz artık bıktım kendimden
Yemek yemeyi seviyorum ama kahvaltı nedense sevemedimaman derdin bu olsun.Yemek yemegı mı sevmiyorsun ben gibi?
Okadar özenirim ki kahvaltı en sevdiği öğün olanlara:)Kahvaltı günün en sevdiğim öğünüdür
Kahvaltılık sevmiyorsanız patates haşlama çeşitli omletler daha sıcak lezzetler deniyebilirsiniz
Bunu deneyeceğim :)Çorba iç
Kahvaltı en sağlıklı öğündür imrenmeyin bence. Bende cok severim yemek yemeyi ama peynir zeytin bana çok tuzlu geliyor sanki tuz atmışım üstüne gibi:)Hiç ayy bunu bu saatte yiyemem dediğim bişey olmadı ömrüm boyunca, yemek yemek benim için bir zevktir, sizi anlayamadım oyüzden, yardımcı olmayı çok isterdim, size imrensemmi bilemedim
Evet buda harika bir fikirSmoothie de yapabilirsin. Süt, muz, ceviz vs karıştırıp.
Ben öteki öğünlerde de yiyemiyorum mesela benim eşim hiç akşam kahvaltılık yiyememiştir sırf yemiyim diye hep yemek yapmışımdır:)Ben varım.şimdi yoğurt yicem.bazen tost yapıyorum.arada canim haşlanmış yumurta ister onu yerim.meyve varsa meyve,süt,kefir.bu tarz şeyler yerim genelde.kahvaltıyı sadece sabah sevmiyorum öteki öğünlerde yiyebilirim.nerden geldi bu alışkanlık bilemedim
Bunun bir sebebi olmalı ama.mesela benim küçükken kahvaltıda yiyecek pek bişey bulamazdik,yoktu.evlenene kadar kahvaltı etmedim edemedim.şimdi hafta sonları falan geç saatte olsa yiyebiliyorum.ya da çok kalabalık isek.Ben öteki öğünlerde de yiyemiyorum mesela benim eşim hiç akşam kahvaltılık yiyememiştir sırf yemiyim diye hep yemek yapmışımdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?