Kahvaltı yapamıyorum

Bir arkadaşın da dediği gibi sıcak lezzetler deneye bilirsiniz.Çünki kahvaltı şart sağlık için.Kahvaltı yapmamak bir çok hastalığa davetiye çıkarıyor.Safra kesesi taşı,gastrit,kalp damar hastalıkları gibi.6sene öğrencilik dönemimde kahvaltı etmedim,problemlerini yaşadım ve hala daha yaşıyorum. Başka şeyler deneyip mutlaka kahvaltı yapın.Sağlıklı bir ömür dilerim...

Kahvaltı en sağlıklı öğündür imrenmeyin bence. Bende cok severim yemek yemeyi ama peynir zeytin bana çok tuzlu geliyor sanki tuz atmışım üstüne gibi:)
Tuzzuz peynir tuzzuz zeytin yiyebilirisin,meyve salatası krep pancake birsuru secenek var.Bence yemek bloglarına instagramda saglıklı yemek blogları var oralara goz atınArtık cogu ınsan kahvaltısnı cesıtlendırıyor peynır ekmekten zıyade.Yumurta avakado tost falan gibi.Bu arada gercekten derdiniz yokmus:)

Az önce zahide yetiş te izledim kahvaltı yapmayı sevmıyosanız Bi muz yada başka Bi meyve yiyebilirsiniz mideyi doyururmuş tabi kahvaltı nın yeri ayrı ama:KK66:

Ben bu sabah ıspanaklı gözleme, zeytin ve dondurma yedim. Üşenmeden iş yerine taşırım bide:dondurma: eskiden bende öyleydim ama çalıştığımdan beri gırtlağım durmuyor

günaydın herkese:KK200:
Kahvaltı yapamıyorum kızlar. Sevmiyorum peynir, zeytin, yumurta, bal, reçel vs. Kahvaltıya dair hiç birşey sevmiyorum yiyemiyorum. Yemek yesem midem bulanıyor, kahvaltılık gevrekler iyi gelmiyor sanırım şekerim oynuyor.. kalkalı bir saat oldu hala oturyorum koltukta ne yicem ne yapıcm diye. Var mı benim gibi olanlar ne yiyerek güne başlıyorsunuz artık bıktım kendimden:110:

Ben sizin gibiydim yıllarca, anca anca son zamanlarda alıştırdım kendimi çünkü öğlene kadar açlıktan beynim dönüyordu, işyerinde kahvaltı etme imkanım yok.

Ben şöyle yaptım, gece gerekirse aç yattım ki sabah acıkmış olayım, kahvaltıda sevdiğim şeyleri yiyorum, muz gibi, elma suyu falan gibi, ekmek üstü kaymak reçel gibi...Bazen tok yatınca hiç bir şey yiyemiyorum, sonra işte bir kenarda yemeye çalışıyorum. Kahvaltı çok önemli, kahvaltı yapmaya başladıktan sonra şeker düşmesi, ishal vs gibi sorunlarım azalmaya başladı.

Kız çay içmeden nasıl kendine geliyorsun? Uyandıktan sonra biraz bekle karnın açıksın öyle yapmayı dene.

Bunun bir sebebi olmalı ama.mesela benim küçükken kahvaltıda yiyecek pek bişey bulamazdik,yoktu.evlenene kadar kahvaltı etmedim edemedim.şimdi hafta sonları falan geç saatte olsa yiyebiliyorum.ya da çok kalabalık isek.

Aynen annem hiç kahvaltı hazırlamamıştır bize, evde de çok bir şey olmazdı sevdiğim. Kahvaltı alışkanlığı kazandırmak çok önemli çocuklara.

Aynen annem hiç kahvaltı hazırlamamıştır bize, evde de çok bir şey olmazdı sevdiğim. Kahvaltı alışkanlığı kazandırmak çok önemli çocuklara.
Ben kahvaltiyi cok severim annem de biz okula giderken annem de ise gitmeden dort kardestik kahvaltimizi hazirlar okulda yesinler diye tost vs yapardi hepimize.simdi bizde kahvalti yapariz esimle kizim ne peynir ne yumurta ne zeytin yer kokuyoo peyni der kaldirtir hic bana cekmemis

Ben kahvaltiyi cok severim annem de biz okula giderken annem de ise gitmeden dort kardestik kahvaltimizi hazirlar okulda yesinler diye tost vs yapardi hepimize.simdi bizde kahvalti yapariz esimle kizim ne peynir ne yumurta ne zeytin yer kokuyoo peyni der kaldirtir hic bana cekmemis

Demek ki kızınız farklı şeyler seviyor, mesela muz, gevrek, süt vs deneyin bence. Yemiyor diye kaldırıp vazgeçmeyin. Annem de ne de olsa yemiyor deyip başka seçenek sunmadı bana kızıyorum ona bu konuda, siz yapmayın çocuğunuza bari. İlla sevdiği bir şey vardır.

Aynen ben de sevmem
Et yok salata yok meze yok :)

Karnım aç kalmasın diye bir şeyler yiyorum işte sağlıklı olacak şekilde

Canım annem,yıllarca bir gün bile kahvaltı etmedik okula giderken ama asla vazgeçmedi hazırlamaktan.sadece zorlamamak lazım,çocuklar ne yemek isterse onu yesin.

Canım annem,yıllarca bir gün bile kahvaltı etmedik okula giderken ama asla vazgeçmedi hazırlamaktan.sadece zorlamamak lazım,çocuklar ne yemek isterse onu yesin.

Yani kahvaltı deyince illa zeytin peynir değil, mesela Fransızlar kahve ve kruvasan yer. Tam benlik mesela...Hani çocuk ne seviyor ona göre hazırlanmalı bence.

Gene de hazırlamış tabi kadın , benim annem kalkmazdı bile yatağından, asla uykusundan fedakarlık etmedi :)

Herkes sevmiyor işte kahvaltılık. Deneyip bulacaksınız sanırım.. Ben seviyorum. Bazen akşam eve gidince bile kahvaltılık hazırlıyoruz.

Bizim büyüklerimiz çorba sever mesela kahvaltıda.
Köye gittiğimde kahvaltılığın yanında tarhana çorbası da gelirdi. Anne babamda da var o huy..
Belki salata tarzı bir şey olur. Ya da tost.

Back
X