Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevinmeOoooo kimler gelmiş
Ne uyanık gelinsin@Elalis bizde vaka az demişsin çıkıp geleyim mi sana
Dün kaynana geldi ya yemeğe oturmadan ambulans geçti sokaktan etraftaki karantina evlerini saydim yemeğini çayını yedi içti kaçtı
Hayırlı yollar ablam hayırlı olsunGünaydın hanımlar,cuma günü ankaraya gidiyorum abimin oğlunun düğünü var 1 hafta filan kalıp döneceğim.
Trende yer yok mecbur otobüsten bilet alacağım,öğlem gidip bileti almam lazım.
Canım nasılsın
İyiyim canım, sen nasılsın?Canım nasılsın
Günaydın
İyi canım çok şükürSıcaklarla boğuşuyoruzİyiyim canım, sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım Burda hava çok güzel bugün Serine yakın,sahaneİyi canım çok şükürSıcaklarla boğuşuyoruz
Ne güzel canım şanslısınız.Bizim bu sıra gündüzleri çok sıcakGece esiyorAllah iyilik versin canım Burda hava çok güzel bugün Serine yakın,sahane
Bugün için şanslıyız evet Normalde nefes alınmıyor, o kadar sıcak. Bugün nasılsa güzelNe güzel canım şanslısınız.Bizim bu sıra gündüzleri çok sıcakGece esiyor
Neyse idare edeceğiz artıkBelki virüse etkisi olur azalma olurBugün için şanslıyız evet Normalde nefes alınmıyor, o kadar sıcak. Bugün nasılsa güzel
Allah affetsin sıcağı hiç sevmiyorum Tansiyonum yerlerde geziyor . Etkisi varsa katlanırız aynenNeyse idare edeceğiz artıkBelki virüse etkisi olur azalma olur
Aynen canım bende sevmiyorum.Baharı seviyorumAllah affetsin sıcağı hiç sevmiyorum Tansiyonum yerlerde geziyor . Etkisi varsa katlanırız aynen
Orası öyle canım, sıcakta,soğukta sebepsiz değil Allahtan hep sağlık diliyorum,gerisi bir şekilde halloluyor zatenAynen canım bende sevmiyorum.Baharı seviyorum
Ama işte sebze ve meyvelerin sıcağa ihtiyacı var.Tabi doğadaki bazı canlılarında
Bizim kayısılar sıcak olmazsa tatlanmıyor
Çok uyanık ÇokNe uyanık gelinsin
Simdilik bisey yok 14 gun ev karantinasnda kalicak bizimkiler. İki tane yasli var evde onlara bugun gelip test yapacaklar insallah negatiftir evleri dubleks babannemle amcam ust kattan hic inmiyor kardesimde odasindan cikmiyor bu sekilde bakalim insallah digerlerine bulasmadan gecmesini beklicez. Ben cumartesi gorusmustum ama bizde daha bisey yok simdilik bir sorun yok yaniDahliadivin canım durumlar nasıl
Aynen canım sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyorOrası öyle canım, sıcakta,soğukta sebepsiz değil Allahtan hep sağlık diliyorum,gerisi bir şekilde halloluyor zaten