Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Şu bahcedeki cickelerin adı ne papatya yaziyorum normal papatya çıkıyor tamam papatya ya benziyor ama daha boylu ve daha büyükler :KK53:
IMG_20200708_122939.jpg

Şükür ablacım O'nun keyfi yerinde valla, olan bana oluyor güzelim yaz meyvelerinden azar azar yiyebiliyorum sadece belli saatlerde. Hayırlısıyla bir doğursam da gönlümce yiyip içsem :KK51: Sıcaklar da cabası yanlış vakte denk getirmişiz biz bu gebelik işini :KK70:
sen nasılsın?
Maşallah Suphanallah canım çok şükür iyisiniz😍
Oğlumda bu aylarda hamileydim.Cidden zor oluyor.Allah kolaylık versin🤩
Şanslı her şeyin bol olduğu bir dönem azar azarda olsa tadına varırsın.
İyiyim canım çok şükür😍

Şükür ablacım O'nun keyfi yerinde valla, olan bana oluyor güzelim yaz meyvelerinden azar azar yiyebiliyorum sadece belli saatlerde. Hayırlısıyla bir doğursam da gönlümce yiyip içsem :KK51: Sıcaklar da cabası yanlış vakte denk getirmişiz biz bu gebelik işini :KK70:
sen nasılsın?
Az kaldı az sabret :KK68:

Maşallah Suphanallah canım çok şükür iyisiniz😍
Oğlumda bu aylarda hamileydim.Cidden zor oluyor.Allah kolaylık versin🤩
Şanslı her şeyin bol olduğu bir dönem azar azarda olsa tadına varırsın.
İyiyim canım çok şükür😍
Allah iyilik versin inşallah
:KK36:
30 yaşına kadar hiç diyet yapmamış bir insan olarak aşırı zorlanıyorum ama geçecek inşallah bugünlerde :KK54:

sen nasılsın?
hayırlısı ile gelsin sağlıkla inşallah canım

X