- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de soğanlıSoğansızAma eşim soğanlı seviyor.Yaptığında soğanlı yapar
Ben o gözleri belertirken tarif aldın mı diye soracaktım birde sofran mi hazırBen meşgulüm canım arada bakıyorum bir yandan soframı çekiyorum
Maşallah Suphanallah canım çok şükür iyisinizŞükür ablacım O'nun keyfi yerinde valla, olan bana oluyor güzelim yaz meyvelerinden azar azar yiyebiliyorum sadece belli saatlerde. Hayırlısıyla bir doğursam da gönlümce yiyip içsem Sıcaklar da cabası yanlış vakte denk getirmişiz biz bu gebelik işini
sen nasılsın?
HeeeBen o gözleri belertirken tarif aldın mı diye soracaktım birde sofran mi hazır
Az kaldı az sabretŞükür ablacım O'nun keyfi yerinde valla, olan bana oluyor güzelim yaz meyvelerinden azar azar yiyebiliyorum sadece belli saatlerde. Hayırlısıyla bir doğursam da gönlümce yiyip içsem Sıcaklar da cabası yanlış vakte denk getirmişiz biz bu gebelik işini
sen nasılsın?
Ayağını kaydirmam lazım sesli mi düşündüm ben
Belki dağ papatyası değil çiçekcilerde satılan papatyadır:)Şu bahcedeki cickelerin adı ne papatya yaziyorum normal papatya çıkıyor tamam papatya ya benziyor ama daha boylu ve daha büyükler Eki Görüntüle 2659575
Komşudan alıp kendi bahçeme de ekecegim de calsam gozunun önünde tutmaz evde tutturmam lazımBelki dağ papatyası değil çiçekcilerde satılan papatyadır:)
Allah iyilik versin inşallahMaşallah Suphanallah canım çok şükür iyisiniz
Oğlumda bu aylarda hamileydim.Cidden zor oluyor.Allah kolaylık versin
Şanslı her şeyin bol olduğu bir dönem azar azarda olsa tadına varırsın.
İyiyim canım çok şükür
Yok çaktırma duymadım ben bu işi çok sevdim korkun bendenAyağını kaydirmam lazım sesli mi düşündüm ben
Benim kız geçen yapmış içine soğan, salatalık, domates ,biber koymuşBence de soğanlı
hayırlısı ile gelsin sağlıkla inşallah canımŞükür ablacım O'nun keyfi yerinde valla, olan bana oluyor güzelim yaz meyvelerinden azar azar yiyebiliyorum sadece belli saatlerde. Hayırlısıyla bir doğursam da gönlümce yiyip içsem Sıcaklar da cabası yanlış vakte denk getirmişiz biz bu gebelik işini
sen nasılsın?
Geçer canım inşaallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah iyilik versin inşallah
30 yaşına kadar hiç diyet yapmamış bir insan olarak aşırı zorlanıyorum ama geçecek inşallah bugünlerde
Eylüle kadar ilaç verip uyutun beniAz kaldı az sabret
S Sabr-Sukur-Dua gibi ilk uarismada birinci olursaYok çaktırma duymadım ben bu işi çok sevdim korkun benden
İnşallah canım, sana da en hayırlı vakitte nasip olsun. Nasılsın görüşmeyeli?hayırlısı ile gelsin sağlıkla inşallah canım
Çok aminS Sabr-Sukur-Dua gibi ilk uarismada birinci olursa
Pişmiş salatalık dusunemedim nasıl oldu peki :)Benim kız geçen yapmış içine soğan, salatalık, domates ,biber koymuş
Soğan bitti başıma birde salatalık mı çıktı dedimDeneme yapmış
Amin ablam inşallahGeçer canım inşaallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin