Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı
Çok geçmiş olsun. 😕

Selam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı
Canım yaaa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..inşallah hayırlısıyla atlatır..

Çok geçmiş olsun dahli ya inşallah hemencik atlatır :dua:

Hahahahaha çok güldüm minik sana yaaa gelse de kurtulsan artık birinci de yırttın şimdi kurtulacak gibi degilsın sanırım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
mecbur çağırdım kayınpeder aradi çünkü artık onun lafının üstüne normal konuşup kapatamazdim kendim cagirdim bu sefer :KK70:
Gönlün ne istiyor, dogru söyle 🤣
Allah kolaylık versin :KK53:
Yüzlerine karşı gelin dedm ama içim gelmesenizde olur dedi :KK75::KK75:

X