- 21 Ocak 2018
- 8.266
- 20.425
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım inşaallah sorunduz atlatırsınızSimdilik bisey yok 14 gun ev karantinasnda kalicak bizimkiler. İki tane yasli var evde onlara bugun gelip test yapacaklar insallah negatiftir evleri dubleks babannemle amcam ust kattan hic inmiyor kardesimde odasindan cikmiyor bu sekilde bakalim insallah digerlerine bulasmadan gecmesini beklicez. Ben cumartesi gorusmustum ama bizde daha bisey yok simdilik bir sorun yok yani
Aynen güzelciğimAynen canım sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyor
İnsallah oyle olur :)Allah kolaylık versin canım inşaallah sorunduz atlatırsınız
Valla dun gece birden bir ruzgar basladi islik sesinden cocuk nasil uyanmadi bilmem ondan sonra serin yani iyi oldu ya cok darlandik sicaktanJenna16 Dahliadivin bugün burasıda serin bende hem yağmur yagmadi nasıl serinledi diye dusunuyordum oralar da oyle demek
Aynen aynen bizde camın önünde yatiyorduk bir anda rüzgar esti hemen cami kapattimValla dun gece birden bir ruzgar basladi islik sesinden cocuk nasil uyanmadi bilmem ondan sonra serin yani iyi oldu ya cok darlandik sicaktan
İkinize gücüm fazlasıyla yeterBugünümü güzelleştirdi tolin canın benim canım
YIKILMADIM AYAKTAYIMİkinize gücüm fazlasıyla yeter
Kim yıkacakmış beniYIKILMADIM AYAKTAYIM
Kaşınıyor değil miYıkmaya çalışanlar hep rahmetli oldu HAbibte dikkat et
Tabiki de soğanlı
Şükür ablacım O'nun keyfi yerinde valla, olan bana oluyor güzelim yaz meyvelerinden azar azar yiyebiliyorum sadece belli saatlerde. Hayırlısıyla bir doğursam da gönlümce yiyip içsem Sıcaklar da cabası yanlış vakte denk getirmişiz biz bu gebelik işiniRakika hamilelik nasıl geçiyor.Kızımız nasıl
SoğansızAma eşim soğanlı seviyor.Yaptığında soğanlı yapar
Ben meşgulüm canım arada bakıyorum bir yandan soframı çekiyorum