İyiyim canım benim çok sağolAblaciiiim napiyon nasılsın hayırlı olsun
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım benim çok sağolAblaciiiim napiyon nasılsın hayırlı olsun
Ben yaşlı değilimGençlere yer ver artık @tolin diye bir arkadaş vardı nerde yaa gelmiyor mu
Bu şey degilmi mune ablanın belalısı vardı bıGençlere yer ver artık @tolin diye bir arkadaş vardı nerde yaa gelmiyor mu
İyiyim canım benim çok sağol
Sen nasılsın
İşte bunlar hem onun hem benim belalımBu şey degilmi mune ablanın belalısı vardı bı
Şeytan diyo ki difol git ama ev tam size göreKendisi aradı canım :)Yoksa biz ev almaktan vazgeçmiştik:)
Allah yardımcınız olsunİşte bunlar hem onun hem benim belalım
Allah iyilik versin canımAllah daha iyi etsin ablacım şükür bende iyiyim
İnşaallah canım sağolNevreste bu arada hayırlı uğurlu olsun evi sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturursun inşallah..dişlerin dökülene kadar açların ağırana kadar inşallah
Kim canım o benim candostum olur @tolinBu şey degilmi mune ablanın belalısı vardı bı
Sağol canım benimAllah yardımcınız olsun
Dostun seni terk etmişKim canım o benim candostum olur @tolin
Belalın mı hiç yakıştımı sana yaşlı başlı bir kadınsınİşte bunlar hem onun hem benim belalım
Mune ablanin profilde takılıyordu bir ara ordan biliyorum benKim canım o benim candostum olur @tolin
Benim yaşım seni niye bu kadar ilgilendiriyorBelalın mı hiç yakıştımı sana yaşlı başlı bir kadınsın
Ara verdi diyelim gelince sen gör buraları yakacammmm uleynnnDostun seni terk etmiş
Sen bunları eskiden görseydinMune ablanin profilde takılıyordu bir ara ordan biliyorum ben
Yok sık takılamaz işleri yoğun:)Ara verdi diyelim gelince sen gör buraları yakacammmm uleynnn
Kk en sevdigim kişiler arasın ilk sırada yer alır tanısan sende seversinMune ablanin profilde takılıyordu bir ara ordan biliyorum ben