Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Yok canım o pro üyelik için söyledi.Genelde eski olanları seçiyormuş:)
Ama yarışmada ilk katıldıklarında 1. olan yarışmacı adaylarımız var:)
@Sabr-Sukur-Dua ilk katıldığı yarışmada 1. oldu:)
@Makyajkolik13 yine öyle:)
Başkada vardır ama aklıma bu arkadaşlar geliyor:)
2. veya 3. yarışmada kazananlar var:)
Ben 2. katıldığım yarışmada 1. olmuştum:)
O zaman süper dediğin gibi şans varsa neden olmasın benimde zaten paçalardan akıyor 🤣

Yok canım bir yere goturmuyorum daha öyle hep beraber:)
Ben çıkıyorum sadece alışverişe falan :)
İki arkadaşım ile görüşüyoruz genelde onlar geliyor evde oynuyorlar onların çocukları ile ☺
Yani yapacak bir şey yok:)Sizin orada daha çok en iyisi öyle yapmak:/
Benimkiler akşamları site bahçesine çıkıp bisiklet sürüyor.
Anneme gidiyoruz ,2 haftada bir kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Başkada bir yere gitmediler:)Hiç gerek yok:)
Markete bu sıra annemle gidip bir şeyler alıp çıkıyorum.Oda haftada 1 falan:)

O zaman süper dediğin gibi şans varsa neden olmasın benimde zaten paçalardan akıyor 🤣
İşte acele etme:)Bizim çıta biraz yüksek:)Hanımlar araştırıyor neler yapsak vs....Öyle olunca devasal sunumlar çıkıyor.Ya ben kazanamam yapmayayım veya 1 sefer katılayım :)Yok olmadı ben gideyim olmuyor.Hepimiz ilk dönemler öyleydik zamanla geliştiriyoruz.1. olmasak bile inan o kadar çok şey öğreniyoruz ki :)

Yani yapacak bir şey yok:)Sizin orada daha çok en iyisi öyle yapmak:/
Benimkiler akşamları site bahçesine çıkıp bisiklet sürüyor.
Anneme gidiyoruz ,2 haftada bir kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Başkada bir yere gitmediler:)Hiç gerek yok:)
Markete bu sıra annemle gidip bir şeyler alıp çıkıyorum.Oda haftada 1 falan:)
Aynen canım sizin gitriginiz gibi yerler olsa götüreyim☺️ ama burda insan kalabalığı her yer tıklım tıklım korkuyorum .
Mecbur oturuacagiz evde bitse gitsede rahat rahat çıksak bizde

İşte acele etme:)Bizim çıta biraz yüksek:)Hanımlar araştırıyor neler yapsak vs....Öyle olunca devasal sunumlar çıkıyor.Ya ben kazanamam yapmayayım veya 1 sefer katılayım :)Yok olmadı ben gideyim olmuyor.Hepimiz ilk dönemler öyleydik zamanla geliştiriyoruz.1. olmasak bile inan o kadar çok şey öğreniyoruz ki :)
Tabiki ablacım şaka bir yana kazanma odaklı değilim ben eğlence değişiklik anı olsun daha ne isterim hem kk bana iyi geliyor kazanmazsam çekilmem onuda söylüyeyim 🥰

Aynen canım sizin gitriginiz gibi yerler olsa götüreyim☺ ama burda insan kalabalığı her yer tıklım tıklım korkuyorum .
Mecbur oturuacagiz evde bitse gitsede rahat rahat çıksak bizde
Aynen canım :)
Allah yardımcınız olsun:)Çok şükür bizim açık hava gideceğimiz yerler var :)
Demek istediğim bizde gitmiyoruz bir yere :)Akraba ziyareti falan yok :)Yada,eğlence yerleri falan:)

Aynen canım :)
Allah yardımcınız olsun:)Çok şükür bizim açık hava gideceğimiz yerler var :)
Demek istediğim bizde gitmiyoruz bir yere :)Akraba ziyareti falan yok :)Yada,eğlence yerleri falan:)
Aynen canım:)
Biliyorsun bayramlarda yazlığa gidiyorduk ama bu sene onuda istemiyorum çünkü orda çocukları Zap etmek daha zor olur kv kp de her dediklerinr tamam diyorlar parkı oyuncağı riske girmek istemiyorum o yuzden gitmek de istemiyorum ☺️
Bakalım ne olacak 🤭

X