- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Aynen öyle canimAynen canım benim işim olur ama zor olur:)Sağlık olsun,ölümlü dünya gerisi mühim değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canimAynen canım benim işim olur ama zor olur:)Sağlık olsun,ölümlü dünya gerisi mühim değil
Çocuklar nasıl:)Dışarı çıkabiliyor musunuzAynen öyle canim
Yaaa razı oldu mu sonunda ayy şükür..Durumu az çok biliyorsun:)Bizim alt katı alıyoruz
Kendisi aradı canım :)Yoksa biz ev almaktan vazgeçmiştik:)Yaaa razı oldu mu sonunda ayy şükür..
Yok canım bir yere goturmuyorum daha öyle hep beraber:)Çocuklar nasıl:)Dışarı çıkabiliyor musunuz
O zaman süper dediğin gibi şans varsa neden olmasın benimde zaten paçalardan akıyorYok canım o pro üyelik için söyledi.Genelde eski olanları seçiyormuş:)
Ama yarışmada ilk katıldıklarında 1. olan yarışmacı adaylarımız var:)
@Sabr-Sukur-Dua ilk katıldığı yarışmada 1. oldu:)
@Makyajkolik13 yine öyle:)
Başkada vardır ama aklıma bu arkadaşlar geliyor:)
2. veya 3. yarışmada kazananlar var:)
Ben 2. katıldığım yarışmada 1. olmuştum:)
Ta kendiisiyim
Yani yapacak bir şey yok:)Sizin orada daha çok en iyisi öyle yapmak:/Yok canım bir yere goturmuyorum daha öyle hep beraber:)
Ben çıkıyorum sadece alışverişe falan :)
İki arkadaşım ile görüşüyoruz genelde onlar geliyor evde oynuyorlar onların çocukları ile ☺
İşte acele etme:)Bizim çıta biraz yüksek:)Hanımlar araştırıyor neler yapsak vs....Öyle olunca devasal sunumlar çıkıyor.Ya ben kazanamam yapmayayım veya 1 sefer katılayım :)Yok olmadı ben gideyim olmuyor.Hepimiz ilk dönemler öyleydik zamanla geliştiriyoruz.1. olmasak bile inan o kadar çok şey öğreniyoruz ki :)O zaman süper dediğin gibi şans varsa neden olmasın benimde zaten paçalardan akıyor
Aynen canım sizin gitriginiz gibi yerler olsa götüreyim ama burda insan kalabalığı her yer tıklım tıklım korkuyorum .Yani yapacak bir şey yok:)Sizin orada daha çok en iyisi öyle yapmak:/
Benimkiler akşamları site bahçesine çıkıp bisiklet sürüyor.
Anneme gidiyoruz ,2 haftada bir kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Başkada bir yere gitmediler:)Hiç gerek yok:)
Markete bu sıra annemle gidip bir şeyler alıp çıkıyorum.Oda haftada 1 falan:)
İyi bak etiket yaptım hatta hava attımNevreste beni neden yazmadın herkesi yazmışsın
Tabiki ablacım şaka bir yana kazanma odaklı değilim ben eğlence değişiklik anı olsun daha ne isterim hem kk bana iyi geliyor kazanmazsam çekilmem onuda söylüyeyimİşte acele etme:)Bizim çıta biraz yüksek:)Hanımlar araştırıyor neler yapsak vs....Öyle olunca devasal sunumlar çıkıyor.Ya ben kazanamam yapmayayım veya 1 sefer katılayım :)Yok olmadı ben gideyim olmuyor.Hepimiz ilk dönemler öyleydik zamanla geliştiriyoruz.1. olmasak bile inan o kadar çok şey öğreniyoruz ki :)
Aynen canım :)Aynen canım sizin gitriginiz gibi yerler olsa götüreyim☺ ama burda insan kalabalığı her yer tıklım tıklım korkuyorum .
Mecbur oturuacagiz evde bitse gitsede rahat rahat çıksak bizde
Herkesi çagırmışsın bana ne bu havan Havan batsınİyi bak etiket yaptım hatta hava attım
İnşaallah canımHem zamanla yakınlaşıyoruz ve aile gibi oluyoruz:)Tabiki ablacım şaka bir yana kazanma odaklı değilim ben eğlence değişiklik anı olsun daha ne isterim hem kk bana iyi geliyor kazanmazsam çekilmem onuda söylüyeyim
Ben saat vermiştim gelseydinHerkesi çagırmışsın bana ne bu havan Havan batsın
Aynen canım:)Aynen canım :)
Allah yardımcınız olsun:)Çok şükür bizim açık hava gideceğimiz yerler var :)
Demek istediğim bizde gitmiyoruz bir yere :)Akraba ziyareti falan yok :)Yada,eğlence yerleri falan:)