Toptan bir öpücüğe bakar nevrestem.Hadi ya kime mesaj atacağım
Canım hatta normal süreden 5 dk sonra kapandı oylama:)Hmm bir oy farkta pek iyi olmuyor ya ikinci icin yani :) enteresan bir oylama oldu :)
O zaman tamam ilk tarifi ben isterimToptan bir öpücüğe bakar nevrestem.
Haa yarinnn minik gece demedimi azonceCanım tam saati bilmiyorum ama sabah çok erken beklemeyin:)
Sevinçten yanlışlıkla içmiştirGazozu kendi içti galiba bayıldı sesi cikmiyor bsksana
Etten biktimda yarismaktan değilKız etten bıkmadın mi
Yarın değil canım Salı günü:)Haa yarinnn minik gece demedimi azonceneyse yarın burda olursam nasip bakalım☺
Allah'ım kafam oldu bimilyon ozaman daha iyiYarın değil canım Salı günü:)
Mesajı yanlış anlamışımO zaman tamam ilk tarifi ben isterim
Sen varyaaaYarından girsin sıraya abla☺
Et görmekten evet evet evetEtten biktimda yarismaktan değilsen bikmissindir ama
Ablam Minik kategoriyi açıyordu bende tarifi kimden isteyeceğim dedimMesajı yanlış anlamışım
Tarif için mıydı kuzum
alıntı yapmisim yazmamisimBende bdv ye konu açacak durumdayım
bozamasin inşallahAra bozamıyor ama tavrı insanı rahatsız ediyor:)
bence de ne niyetle okuduğun önemli ama ben deprem olduğu gece çocukların üstüne su niyetle okudum bana bisey olursa onlara bişey olmasın Allah'ım dedim onlara dua etme maksatlı okudum ufledim meselaHmmm enteresan niyet onemli demek :)
öyle dediler sanki ben mi yanlış anladım acabaYohyiaaaaa
Hee he yarınHaa yarinnn minik gece demedimi azonceneyse yarın burda olursam nasip bakalım☺
Et dograrken bir ara kafayı sıyırdım et dograrken bıraktım etleri video çektim klip yaptımEt görmekten evet evet evet
Yarışmaya gelince anamm yokkk bu sefer tarif marif almayacağım
Sorun bayram değil ya:)alıntı yapmisim yazmamisimsu bayramlar büyüdükçe dert oluyor bizlere
bozamasin inşallah
bence de ne niyetle okuduğun önemli ama ben deprem olduğu gece çocukların üstüne su niyetle okudum bana bisey olursa onlara bişey olmasın Allah'ım dedim onlara dua etme maksatlı okudum ufledim mesela
öyle dediler sanki ben mi yanlış anladım acaba
Hee he yarın
Bizde bugün akşamüstü döndük canımİyiyim canım sağolBahçeye gitmiştik yeni geldik:)
Sen nasılsın
Bir kere ben açayım ne olacak sanki yada 23 Nisan da bana bırak topigiAblam Minik kategoriyi açıyordu bende tarifi kimden isteyeceğim dedim
Olsun öpeyim
OlabilirSevinçten yanlışlıkla içmiştir