- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.163
Abla ayrı olmanın avantajlari daha çok aynı yerde olmak daha kötü bu yil azıcık anlamışsındırBoşver takma canım Allah'a havale et:)
İnan kim haklıysa o farklı şekilde mükafatlandırılıyor:)
Allah'a emanet olun canım7ayetel kursi okuyup cikicam evdenallaha emanet
Birinci kesinlestimo :)Geçen ay kulağını çektik işe yaradı galiba sıra sana geldi
Tüyo verGeçen ay kulağını çektik işe yaradı galiba sıra sana geldi
Tabiki benimBirinci kesinlestimo :)
İs este bitiyor zaten onlar dengeyi koruyamayinca olan gelinlere oluyor malesefKayinvalideyi geçti dedikodu da ben kotuydun eşim kötüydü geçen sene diğerleri işini halletti yediler içtiler ya parasını şimdi onlara kötü diyor
Allah bildiği gibi yapsın hakkımı helal etmiyorum dayı var ya onun gibi yüzlerine honkurmek istiyorim bazen
Eşim bastirmasa beni eve adım atamazlar onlar da eşim susuyor işte
Sagol canim :) sakasina yazdim ama her biyere giderken hatta her gun okumak lazim zaten :)Allah'a emanet olun canımAllah korusun
Şaka yapıyorum şaka, yoksa hakkınız bol bol gezin bende çok severim giderim ama bu sene memişler yüzünden yalan oldu7ayetel kursi okuyup cikicam evdenallaha emanet
Eşim dini konularda çok hak hukuk biliyor tamam mı yoksa başkası olsa eve sokmaz onu ana baba hakkını düşünüyor hepİs este bitiyor zaten onlar dengeyi koruyamayinca olan gelinlere oluyor malesef
Yok canım aksine ben daha faydasını gördüm ve çok şükür hiç sorunumuz yok ,benim sorun başka biraz konuşmuştuk hatırlarsan:)Sıkıntı o kişi de:)Hatta bizi kaynatan oymuş:)Abla ayrı olmanın avantajlari daha çok aynı yerde olmak daha kötü bu yil azıcık anlamışsındır
Gerçekten bazen katlaniyorum
Ben okuyordum ama şunu bilmiyordim kötülük geleceğini bildiğin insanın uzeirne okumanin da faydası var ben kaynanam bana arkası donukken okuyorum üzerineSagol canim :) sakasina yazdim ama her biyere giderken hatta her gun okumak lazim zaten :)
Bu ay şart değil ama biraz toparlanması lazım:)Yani güzel sunum yapmıyor,özenmiyor sonra ben niye 1. olmadım diyor:)Bunu yüzlerine yüzlerine söyledimBirinci kesinlestimo :)
Kazen mesajımı o zaman görmüş:)Evet abla sabah supriz oldu☺
Anladım abla meseleyi az çok zaten bir sinsi oldu mu bir ortamda her yeri hakliyor malesef :/Yok canım aksine ben daha faydasını gördüm ve çok şükür hiç sorunumuz yok ,benim sorun başka biraz konuşmuştuk hatırlarsan:)Sıkıntı o kişi de:)Hatta bizi kaynatan oymuş:)
Bende elimden geldiğince her türlü yardımı yapmaya çalışıyorum.Ana,baba duası
Seninkiler sorunlu ailende yakın değil Allah yardımcınız olsun:)
Aynen canım:)Sagol canim :) sakasina yazdim ama her biyere giderken hatta her gun okumak lazim zaten :)
Ben son sofraya güveniyordum ama o sofrayı dışarı kuramadım ondan kaybettimBu ay şart değil ama biraz toparlanması lazım:)Yani güzel sunum yapmıyor,özenmiyor sonra ben niye 1. olmadım diyor:)Bunu yüzlerine yüzlerine söyledim
Teşekkür ederim canım ablamKazen mesajımı o zaman görmüş:)
Hayırlı olsun canım
Ara bozamıyor ama tavrı insanı rahatsız ediyor:)Anladım abla meseleyi az çok zaten bir sinsi oldu mu bir ortamda her yeri hakliyor malesef :/