Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Boşver takma canım Allah'a havale et:)
İnan kim haklıysa o farklı şekilde mükafatlandırılıyor:)
Abla ayrı olmanın avantajlari daha çok aynı yerde olmak daha kötü bu yil azıcık anlamışsındır

Gerçekten bazen katlaniyorum

İs este bitiyor zaten onlar dengeyi koruyamayinca olan gelinlere oluyor malesef

İs este bitiyor zaten onlar dengeyi koruyamayinca olan gelinlere oluyor malesef
Eşim dini konularda çok hak hukuk biliyor tamam mı yoksa başkası olsa eve sokmaz onu ana baba hakkını düşünüyor hep

Ben gibi gaddar değil ama bana gaddar

Abla ayrı olmanın avantajlari daha çok aynı yerde olmak daha kötü bu yil azıcık anlamışsındır

Gerçekten bazen katlaniyorum
Yok canım aksine ben daha faydasını gördüm ve çok şükür hiç sorunumuz yok ,benim sorun başka biraz konuşmuştuk hatırlarsan:)Sıkıntı o kişi de:)Hatta bizi kaynatan oymuş:)
Bende elimden geldiğince her türlü yardımı yapmaya çalışıyorum.Ana,baba duası
Seninkiler sorunlu ailende yakın değil Allah yardımcınız olsun:)

Sagol canim :) sakasina yazdim ama her biyere giderken hatta her gun okumak lazim zaten :)
Ben okuyordum ama şunu bilmiyordim kötülük geleceğini bildiğin insanın uzeirne okumanin da faydası var ben kaynanam bana arkası donukken okuyorum üzerine

Anladım abla meseleyi az çok zaten bir sinsi oldu mu bir ortamda her yeri hakliyor malesef :/

Bu ay şart değil ama biraz toparlanması lazım:)Yani güzel sunum yapmıyor,özenmiyor sonra ben niye 1. olmadım diyor:)Bunu yüzlerine yüzlerine söyledim
Ben son sofraya güveniyordum ama o sofrayı dışarı kuramadım ondan kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…