Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Eşim dini konularda çok hak hukuk biliyor tamam mı yoksa başkası olsa eve sokmaz onu ana baba hakkını düşünüyor hep

Ben gibi gaddar değil ama bana gaddar
Oyle tamam anne baba onemli ama kendi ailende onemli neyse karisik mevzular evlilik ailelelr karışmasa cok guzel birsey hep soylerim :)

Ben okuyordum ama şunu bilmiyordim kötülük geleceğini bildiğin insanın uzeirne okumanin da faydası var ben kaynanam bana arkası donukken okuyorum üzerine
Oyle biseymi var ben her gun ise giderken evden cikinca okurdum kzalardan belalardan korunmak icin yada ogluma uyuturken okurum falan :)

Bu ay şart değil ama biraz toparlanması lazım:)Yani güzel sunum yapmıyor,özenmiyor sonra ben niye 1. olmadım diyor:)Bunu yüzlerine yüzlerine söyledim
Nevros hicbisey anlamadim cevabindan bu kahvalti yarismasinin birincisi belli oldumu ben onu sormustum :))

Oyle biseymi var ben her gun ise giderken evden cikinca okurdum kzalardan belalardan korunmak icin yada ogluma uyuturken okurum falan :)
Evet oyleymis bir kavga tartışma esnasında okumak kendini rahatlatıyor başkasının uzeirne okumak da ondan gelecek belayı defediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…