- 21 Ocak 2018
- 8.263
- 20.420
- 32
Oyle tamam anne baba onemli ama kendi ailende onemli neyse karisik mevzular evlilik ailelelr karışmasa cok guzel birsey hep soylerim :)Eşim dini konularda çok hak hukuk biliyor tamam mı yoksa başkası olsa eve sokmaz onu ana baba hakkını düşünüyor hep
Ben gibi gaddar değilama bana gaddar
Biz yarışamiyoz demi buseferNevreste @kukrim27 @Jenna16 @Elalis @alimiyon @Canfeb @deynepnaz @gurtmingotam @evlaefe @LezzetliCipetpet @Evva ahir @pearlshine @donashippo N Nana Dahliadivin Blue_Peri
@Elhan @Lilimam @Sabr-Sukur-Dua
birazdan yeni kategori acilacakmis
Evet canım sofran şıktı ama hem tarif hem sofra oylamada etkili oldu:)Ben son sofraya güveniyordum ama o sofrayı dışarı kuramadım ondan kaybettim
Oyle biseymi var ben her gun ise giderken evden cikinca okurdum kzalardan belalardan korunmak icin yada ogluma uyuturken okurum falan :)Ben okuyordum ama şunu bilmiyordim kötülük geleceğini bildiğin insanın uzeirne okumanin da faydası var ben kaynanam bana arkası donukken okuyorum üzerine
Yarışıyorsunuz:)Aman sakın yarışmıyoruz diye tarif almayı kaçırmaBiz yarışamiyoz demi busefer,kız gündüz acilmiyomu genelde yeme bizi
Evet iki madalya alan yarisamiyorBiz yarışamiyoz demi busefer,kız gündüz acilmiyomu genelde yeme bizi
Nevros hicbisey anlamadim cevabindanBu ay şart değil ama biraz toparlanması lazım:)Yani güzel sunum yapmıyor,özenmiyor sonra ben niye 1. olmadım diyor:)Bunu yüzlerine yüzlerine söyledim
Evet oyleymis bir kavga tartışma esnasında okumak kendini rahatlatıyor başkasının uzeirne okumak da ondan gelecek belayı defediyorOyle biseymi var ben her gun ise giderken evden cikinca okurdum kzalardan belalardan korunmak icin yada ogluma uyuturken okurum falan :)
BlueNevros hicbisey anlamadim cevabindanbu kahvalti yarismasinin birincisi belli oldumu ben onu sormustum :))
Evet canım oylama dün gece bitti:)Nevros hicbisey anlamadim cevabindanbu kahvalti yarismasinin birincisi belli oldumu ben onu sormustum :))
Hmmm enteresan niyet onemli demek :)Evet oyleymis bir kavga tartışma esnasında okumak kendini rahatlatıyor başkasının uzeirne okumak da ondan gelecek belayı defediyor
Bende okurum:)Çok sakinleşirim:)La havle ..... okurum:)Evet oyleymis bir kavga tartışma esnasında okumak kendini rahatlatıyor başkasının uzeirne okumak da ondan gelecek belayı defediyor
Hatta 2 gün olmuş canım bayramın 1. günü bitti:)Hee ben oylama bittigini bilmiyodum ondan anlamadim tebriklerBlue_Peri :)
Abla kaçta allasen şöyle hazirolda bekliyomYarışıyorsunuz:)Aman sakın yarışmıyoruz diye tarif almayı kaçırma
YohyiaaaaaEvet iki madalya alan yarisamiyor
Hmm bir oy farkta pek iyi olmuyor ya ikinci icin yani :) enteresan bir oylama oldu :)Hatta 2 gün olmuş canım bayramın 1. günü bitti:)
Teşekkür ederim canımHee ben oylama bittigini bilmiyodum ondan anlamadim tebriklerBlue_Peri :)
Canım tam saati bilmiyorum ama sabah çok erken beklemeyin:)Abla kaçta allasen şöyle hazirolda bekliyom
Kız etten bıkmadın miAbla kaçta allasen şöyle hazirolda bekliyom