Ellerine sağlık canımBizde bugün akşamüstü döndük canım ☺
Gelir gelmez de temizliğe başladım çok yoruldum
Anladım abla asıl meseleyi fazla irdelemeyelim diye seyettimSorun bayram değil ya:)
@Blue_Perii inanma seni kandıryor
Niyet önemlidir canım oku nasıl istiyorsan:)
Sen bırakacağım en son kişisinBir kere ben açayım ne olacak sanki yada 23 Nisan da bana bırak topigi
Sağol canımEllerine sağlık canımİyi yaptınız biraz değişiklik oldu:)
Ne olacak sanki sadece istedigim kişiye yok kalmadı derim tarifSen bırakacağım en son kişisin
Evet cok alindim topigi terk ediyorum bidahada gelmiycem
Çocuklar için iyi olmuştur canımSağol canım
Öyle oldu bir gün denize gittik geldik sadece sahile inmedik kalabalıktır diye.☺Evde oturduk akşamları.
Yok baska yarismada gormustum zaten gene bir oyla kzanan :)Canım hatta normal süreden 5 dk sonra kapandı oylama:)
İlk değil daha öncede oldu:)Yani 1 oyla:)
İşte o zaman kul hakkına girmiş olursunNe olacak sanki sadece istedigim kişiye yok kalmadı derim tarifnolmus yani
Berabere bitsin dedik bitmedi:)Yok baska yarismada gormustum zaten gene bir oyla kzanan :)
Bir kereden bisey olmaz diyollaaaİşte o zaman kul hakkına girmiş olursunSana bıraktığım için günahı bana olur
İşte o bana uymazBir kereden bisey olmaz diyollaaa
Evet canım birlikte güzel vakit geçirdikÇocuklar için iyi olmuştur canım
Ooooo çok iyi olmuş canım:)Evet canım birlikte güzel vakit geçirdik ☺
Donmedi ikisi daha tatilleri bitmemiş
Öyle dedi sıpalar
Küçükle geldik yine ☺
Secendece ecevdece tacaticil yapacacagsicinEvet canım birlikte güzel vakit geçirdik ☺
Donmedi ikisi daha tatilleri bitmemiş
Öyle dedi sıpalar
Küçükle geldik yine ☺
Valla Allah yüzüme güldü stresiyim diye galiba, ablamlar koyden getirdi hem dendinin hem bizim etleri kesip dogramislar , burada etleri doğrayıp kıyma yaptık, hemen dağıttık gerisinide tek tek halledip buzluğa attık. Kemikleri bile ilk gün kaynattım kurtuldum tamamen. Sizde herşey sana kalmış çok zor ☹Et dograrken bir ara kafayı sıyırdım et dograrken bıraktım etleri video çektim klip yaptımkardeşler grubuna attım bir gülmek aldı beni
Kismet onaymis :) ben yatiyorum size iyi gecler :)Berabere bitsin dedik bitmedi:)
Evet canım hiç cikarmamistim ben .Ooooo çok iyi olmuş canım:)
Ne yapsınlar kaç aydır sıkıldılar:)
Vallaha uyuyamazdım bu geceEvet cok alindim topigi terk ediyorum bidahada gelmiycem
İyi geceler canımKismet onaymis :) ben yatiyorum size iyi gecler :)