Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Eşim dini konularda çok hak hukuk biliyor tamam mı yoksa başkası olsa eve sokmaz onu ana baba hakkını düşünüyor hep

Ben gibi gaddar değil 🙄 ama bana gaddar
Oyle tamam anne baba onemli ama kendi ailende onemli neyse karisik mevzular evlilik ailelelr karışmasa cok guzel birsey hep soylerim :)

Ben okuyordum ama şunu bilmiyordim kötülük geleceğini bildiğin insanın uzeirne okumanin da faydası var ben kaynanam bana arkası donukken okuyorum üzerine :KK53:
Oyle biseymi var ben her gun ise giderken evden cikinca okurdum kzalardan belalardan korunmak icin yada ogluma uyuturken okurum falan :)

Bu ay şart değil ama biraz toparlanması lazım:)Yani güzel sunum yapmıyor,özenmiyor sonra ben niye 1. olmadım diyor:)Bunu yüzlerine yüzlerine söyledim:KK70:
Nevros hicbisey anlamadim cevabindan 😂 bu kahvalti yarismasinin birincisi belli oldumu ben onu sormustum :))

Oyle biseymi var ben her gun ise giderken evden cikinca okurdum kzalardan belalardan korunmak icin yada ogluma uyuturken okurum falan :)
Evet oyleymis bir kavga tartışma esnasında okumak kendini rahatlatıyor başkasının uzeirne okumak da ondan gelecek belayı defediyor :dua:

X