- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.170
İyi küçük cocugun yok dere şiriltisiGece sesinden uyuyamıyorum o kadar yakın
Sana özel mesajla bütün plajlari cekip atayimda gör senBu begenmedimi hakettin sennn
Ya aslında dinlendirici şelale gibi sesi geliyor:)Ama alışkın değilim ,gece turmayıda seviyorum ondan bayağı uyumamı engelliyor:)İyi küçük cocugun yok dere şiriltisi
Etiketle sürekliSana özel mesajla bütün plajlari cekip atayimda gör sen
Yaparim ama korkuyorum kem gozle bakar bogulurum denizlerde diyeEtiketle sürekli
Oda varYaparim ama korkuyorum kem gozle bakar bogulurum denizlerde diye
Evet büyük baş a girdiler şükür dedim bize gelmeyecekler evlerinde halledecekler bana gelip benim yapamadığım kahvaltıyı ayak üstü yiyip eşimi alıp gittiler şükür kurtuldum dedimHeee esin onlarinkini yapmayami gitti sizinkide sana kaldi
Aman senin isinde zor sana yük esine yuk herkes kendi isini görsün iste gelinleri kotuleyen dedikodu yapan kayinpederEvet büyük baş a girdiler şükür dedim bize gelmeyecekler evlerinde halledecekler bana gelip benim yapamadığım kahvaltıyı ayak üstü yiyip eşimi alıp gittiler şükür kurtuldum dedim
Kayınpeder evde yemek hazırlayan yok diye eşimi bırakırken yine geldi bizim eve yemeğini yemeye
Zaten yorulmusum çocuklar yemek yememiş aç gezmiler onun yüzünden daha birde beyefendiye yemek beğendiriyor uz
En kotu gelin bendim geçen sene bana demedigi kalmadı o kadar diyeyim
Şimdide eşime diğerlerini kotuluyormus anlatiyormus
Cok ayipNevros kesin konuşmasak mi
Dur sen dur bir bakmışsın su buz gibi birde bakmışsın dalgadan girilmiyorSana özel mesajla bütün plajlari cekip atayimda gör sen
Kayinvalideyi geçti dedikodu da ben kotuydun eşim kötüydü geçen sene diğerleri işini halletti yediler içtiler ya parasını şimdi onlara kötü diyorAman senin isinde zor sana yük esine yuk herkes kendi isini görsün iste gelinleri kotuleyen dedikodu yapan kayinpeder
Kadının başına kötü bişey gelse senden bilecek sus sDur sen dur bir bakmışsın su buz gibi birde bakmışsın dalgadan girilmiyor
Bak bana senin brinciligin var konuşuyorsun derken hatun ikinci rozeti aldı
Boşver takma canım Allah'a havale et:)Kayinvalideyi geçti dedikodu da ben kotuydun eşim kötüydü geçen sene diğerleri işini halletti yediler içtiler ya parasını şimdi onlara kötü diyor
Allah bildiği gibi yapsın hakkımı helal etmiyorum dayı var ya onun gibi yüzlerine honkurmek istiyorim bazen
Eşim bastirmasa beni eve adım atamazlar onlar da eşim susuyor işte
Geçen ay kulağını çektik işe yaradı galiba sıra sana geldiBak bana senin brinciligin var konuşuyorsun derken hatun ikinci rozeti aldı
7ayetel kursi okuyup cikicam evdenDur sen dur bir bakmışsın su buz gibi birde bakmışsın dalgadan girilmiyor
Kız çaktırma, burası rüzgarlı ondan diyorumKadının başına kötü bişey gelse senden bilecek sus s
kız