Hiç güzel değil, gitme bizde gitmiyoruz beraber burdan laf sokar otururuzSabah yola cikariz iste yoldan bakarim artik ogleden sonra variriz heralde :) asosu bilen varmi oraya gidyorum :)
Benim komşum Azeri kendi çeyizi mis sanırım bunlar ama çok guzel şeyler varBen fincan takımını çok beğeniyorum ama hiç bulamamıştım, bir kere gördüm ama çok pahalı demişti kadın
Tahmin etmiştim sen keyfi seviyorsun
O kararsızSagol canim sen karar verdinmi ne yemegi yapacagina bu ay
Görmesek bile hepimiz karakterimizi buraya yansıtıyoruzAynen oyle gormeden anliyorsun :)
Yok gidicem ordanda yetisirim belki laf sokmayaHiç güzel değil, gitme bizde gitmiyoruz beraber burdan laf sokar otururuz
Kemik eti parçalara ayırırken sırf onu düşündüm ama hala aklimda bişey yokSagol canim sen karar verdinmi ne yemegi yapacagina bu ay
Bana hediye etmeyi düşünür mü?Benim komşum Azeri kendi çeyizi mis sanırım bunlar ama çok guzel şeyler var
Geçen bir gun makyaj çantasını gösterdi kendi gencliginden mis gibi yep yeni çok güzel ve şık biseydi
Aman karar verdikte aldik gecen ay yasadigim husranO kararsız
Kadın kızlarının ceyizine koyacak mis 3 kız olunca vazgeçmiş
Istemez o zaman, tatile gideni burada istemiyoruz , anca rüşvet verirsen düşünürüzYok gidicem ordanda yetisirim belki laf sokmaya
Oo hemde kaburga yapacakti özgüvenin tavanlarda bakiyorumKemik eti parçalara ayırırken sırf onu düşündüm ama hala aklimda bişey yok
Hatta kaburgaları güzel parcalayamadim da kendi kendime söylendim kaburga yapamayacağım diye
Aman su tarifi kapmaliyim diye bişey yok kafamdaO kararsız
Biz burada hiç kıskanmayız
Mehmet chef izliyorum naberOo hemde kaburga yapacakti özgüvenin tavanlarda bakiyorum
Atarim ama beddua etmek
Benimde aklımda bir şey yokAman su tarifi kapmaliyim diye bişey yok kafamda
Ozaman beni hic sevmezsin senIstemez o zaman, tatile gideni burada istemiyoruz , anca rüşvet verirsen düşünürüz