- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.169
Beddua kim ben kimAtarim ama beddua etmek
Yok
Ben bayramlık ağzımı bayramın ilk günü kayınpeder in arkasindan açtım rahat ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beddua kim ben kimAtarim ama beddua etmek
Yok
Yok canım aşkolsunAtarim ama beddua etmek
Yok
YasakHavuz başından bize resim atar
Size en kötu yeri atarim kiskanmazsiniz o is bende iyili gitmiyoruz diceksinizBiz burada hiç kıskanmayız
Bende bdv ye konu açacak durumdayımBeddua kim ben kim
Kurtlarimi döktüm diyosun yazik adama ya bisey olursaBeddua kim ben kim
+1Bende bdv ye konu açacak durumdayım
CimriiiileeerrrrKadın kızlarının ceyizine koyacak mis 3 kız olunca vazgeçmiş sanmam kimseye vermez tatlılar yenince hemen topladi tabaklar kırılmasın diye
Sen etmezsin sana guveniyorumYok canım aşkolsun
Cimrimisinnn de heleOzaman beni hic sevmezsin sen
TeşekkürlerSen etmezsin sana guveniyorum
Doktor bana ağır kaldormayacaksin uzun süre öne eğik oturmayacaksin dedi o herif yüzünden bir küçük başı kendi başıma kestim parçaladım saat 12 ye kadar eşimi hekledim baktım geleceği yok 1 bucuga kadar payladim :/ o kadar yoruldum ki o günKurtlarimi döktüm diyosun yazik adama ya bisey olursa
Benmi yok ben cok tatile giderim o acidan beni sevmezsin dedim bu sene virusten gidemedik kaldik yazligaCimrimisinnn de hele
Bana mı guvenmiyorsunSen etmezsin sana guveniyorum
Nevroş yakınsa git, bize yakın değil oyy anam oyy hiç sevmiyorumda yoluBende bizim evin yanındaki dereye gidip gezerim
Heee esin onlarinkini yapmayami gitti sizinkide sana kaldiDoktor bana ağır kaldormayacaksin uzun süre öne eğik oturmayacaksin dedi o herif yüzünden bir küçük başı kendi başıma kestim parçaladım saat 12 ye kadar eşimi hekledim baktım geleceği yok 1 bucuga kadar payladim :/ o kadar yoruldum ki o gün
Madem h
Beceremeyeceksin gidip kasap tutacaksın arkadaşım ben her sene eşimle bir saatte yapıp bitiriyordum ne guzel
Bu begenmedimi hakettin sennnBenmi yok ben cok tatile giderim o acidan beni sevmezsin dedim bu sene virusten gidemedik kaldik yazliga