- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Sağolasın canım benimHepsi birbirinden güzel canım, maşallah sanaRica ederim,her zaman
Gözün aydın canımçok şükür yegenimin sonucu negatif
Habipte olunca karşıdaki saniyesinde yapacağını yapar diye endişeliyim canım...Sen burdasın beni korursun dimi
Gazozu kendi içti galiba bayıldı sesi cikmiyor bsksanaHabipte olunca karşıdaki saniyesinde yapacağını yapar diye endişeliyim canım...
Hayırlı geceler canım nasılsınHayırlı geceler
Kimse duymasın sadece sana soylicim
4 Ağustos
Yani sali sabahimi oglen falan yada :)Bayram sonuydu
İyiyim canım sağolHayırlı geceler canım nasılsın
sen yarışma ya katılmıyorsun ki hiçhani ben
Kazen eHadi ya kime mesaj atacağım
O kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştiYani sali sabahimi oglen falan yada :)
Etiket yapayım görsen yarışma ya katılmıyorsun ki hiç
Kazen ekim önce atarsa atsın benim ilk istediğim tarifi bana verecekmiş öyle dedi c
O kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştibalığa gitmezse
Sali gunu tatile gidiyorum ozaman sali olmasin minik ayarla senO kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştibalığa gitmezse
Sen bana kiyamazsin kiEtiket yapayım gör
Hemen onaylanıyor genelde maksimum 1 saat:)O kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştibalığa gitmezse
Kaçta gidiyorsun sabah mı:)Sali gunu tatile gidiyorum ozaman sali olmasin minik ayarla sen
Ben tarifi sana kapayim sen gelince sana vereyim olur muSali gunu tatile gidiyorum ozaman sali olmasin minik ayarla sen