- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.218
NedenBal gibi kıyarım
Sabah yola cikariz iste yoldan bakarim artik ogleden sonra variriz heralde :) asosu bilen varmi oraya gidyorum :)Kaçta gidiyorsun sabah mı:)
Yaaaa çok güzel, bunun ortadaki tependen bende var ama daha büyük, böylede harika
Yok ben baska bisey istiyorum soylemem kalir zaten bana benceBen tarifi sana kapayim sen gelince sana vereyim olur mune istiyordun Ali nazik mi İskender mi
Kadının kupası harikaydı onu görsen bayılırsin kaç senelik komşum ama ilk defa gördüm çok güzeldi bunun takımı sanırım bu Nescafe bardağı altı imiş bize tatlı ve sarma koymuş ben bir dilim tatlı ile bir tane sarma yedin ama gerisini kıza yedirdim :))Yaaaa çok güzel, bunun ortadaki tependen bende var ama daha büyük, böylede harika
Ya omu bilir iyi cevap yazarsa sorarim ama ayarladik zaten gecti
Evet o bilmezse kimse bilmez:)Ya omu bilir iyi cevap yazarsa sorarim ama ayarladik zaten gecti
Bende bir an benim msjima etiket ettin sandım
Korktun muBende bir an benim msjima etiket ettin sandım
Otel mi ayarladiniz ev mi :))Ya omu bilir iyi cevap yazarsa sorarim ama ayarladik zaten gecti
ÇaktırmaKorktun mu
Hmm iyi bakalim :) cok begendigmiz bir oteli ayarladik bakalim insallah. Ya seneye erkenden ayarliycam hayalimdeki yere anca oyle gidebiliriz belki odaEvet o bilmezse kimse bilmez:)
Bir şey yazmamışsın niye korkuyorsunÇaktırma
Ben fincan takımını çok beğeniyorum ama hiç bulamamıştım, bir kere gördüm ama çok pahalı demişti kadınKadının kupası harikaydı onu görsen bayılırsin kaç senelik komşum ama ilk defa gördüm çok güzeldi bunun takımı sanırım bu Nescafe bardağı altı imiş bize tatlı ve sarma koymuş ben bir dilim tatlı ile bir tane sarma yedin ama gerisini kıza yedirdim :))
Otel ya ben evde ugrasamam keyfime bakmam lazim reklam olmazsa asos dove otelOtel mi ayarladiniz ev mi :))
İyi tatiller şimdiden :))Hmm iyi bakalim :) cok begendigmiz bir oteli ayarladik bakalim insallah. Ya seneye erkenden ayarliycam hayalimdeki yere anca oyle gidebiliriz belki oda
Tahmin etmiştim sen keyfi seviyorsunOtel ya ben evde ugrasamam keyfime bakmam lazim reklam olmazsa asos dove otel
İnşaallah canım :)İyi yapmışsınız değişiklik:)Hmm iyi bakalim :) cok begendigmiz bir oteli ayarladik bakalim insallah. Ya seneye erkenden ayarliycam hayalimdeki yere anca oyle gidebiliriz belki oda
Sagol canim sen karar verdinmi ne yemegi yapacagina bu ayİyi tatiller şimdiden :))