İdin bağrik kil s3ne bi heyr inşalla hayte
İyi bayramlar hemsommCümleten hayırlı cumalar iyi bayramlar hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar
Bak baaaak biz korkudan markete 10 günde bir çıkıyoruz, bu kadar seviomusunuz hayatııııı yaaaaa. Tatilsiz asla yaşayamam diyen ben 2020 de tatil fikrini attım kafamdanCunda time ♥♥♥
Tabikide öyle.. Sen gibiyiz.. Ama otobüs noBak baaaak biz korkudan markete 10 günde bir çıkıyoruz, bu kadar seviomusunuz hayatııııı yaaaaa. Tatilsiz asla yaşayamam diyen ben 2020 de tatil fikrini attım kafamdan
O bir nebze kuzum. Çoooook keyifli geçsin inşallahTabikide öyle.. Sen gibiyiz.. Ama otobüs no
Otel no
Arabayla, şahıs evi.. Sosyal mesafeli ♥♥
Aslnda keyifli değil durgun.. Cnkü insanlar üstüne üstüne yürüdüğü için malesef kmse sosyal mesafeye aldırış etmiyor..O bir nebze kuzum. Çoooook keyifli geçsin inşallahbizde yarın sabahtan istanbula annemlere gideceğiz ama mesafeli, çardakta oturup akşamüstü döneceğiz, korkuyorum ben çok, vakalar çok arttı
2022 diyorlar tam temizlenme için, ne yapacağız herkes gerçekten salmış durumda; bizde bize biriey olma yaaaeeeee mantığı olduktan sonra bir adım atamayızAslnda keyifli değil durgun.. Cnkü insanlar üstüne üstüne yürüdüğü için malesef kmse sosyal mesafeye aldırış etmiyor..
Bir nevi hava değişimi
Vakalar arttı valla dün bizim memlekettede yasak gelmiş.. Maske için
Korkma kız ana ocağı.. Hiç birşeycikler olmaz inşallah
Çünkü yansıtılanlar milleti rahata itiyor2022 diyorlar tam temizlenme için, ne yapacağız herkes gerçekten salmış durumda; bizde bize biriey olma yaaaeeeee mantığı olduktan sonra bir adım atamayız
Sağolasın canım şükür iyiyiz sizleri sormalıİyi bayramlar hemsommnasılsın ,nasıl gidiyor iyisiniz inşallah
İyi bayramlar canımbayramınız mübarek olsun
canım annemin cennet bahçesinden sevgilerle ❤
size tanıtım yapıyormuş,yerim