Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
renkli boyalı ayrıntılı oyuncaklı süslü püslü kağıtlı fazla nişastalı fazla kızartmalı hamurlu vs ağır seyleri hic sevmiyorum:KK1:süslü olacak diye yenilmeyecek seyleri masaya koyup israf edip adına da özenli sunum denilmesi bana cok yanlıs geliyor.. bir de ne kadar fazla patatesli tarif var, ben mesela hayatımda hic patatesli bir sey yemedim kahvaltıda, ne zaman buyudum insanların evine gitmeye basladım ya da dısarıda yemek yemeye, patatesli seyler ya da fazla hamurlu seyler kahvaltıda önume gelince sasırıyordum. ama genel olarak herkesin eline sağlık, kadınlarımızın hakkı odenmez herkes ne kadar ozenmis, özenli hazırlamıs, yiyecek insanlar gercekten cok sanslı:nazar: benim oyum pizza simitli kahvaltıya, her seyını cok begendim olması gerektigi gibi olmus hepsi, her sey kararında olmus cat cat nokta atısı, ellerinize saglık:KK200: bir de simit ortasında yumurta olan kahvaltı da cok basarılı, eger bir oy hakkım daha olsaydı size verirdim:KK49:ama yumurta yemedigim icin oyum pizza simite:kk77:

Sağolasın canım şükür iyiyiz sizleri sormalı 🥰 koşturmacalı geçiyor her gün valla oğlan öğlen uykusunu da bıraktı artık iş güç derken bitiveriyor günlerden hiç bşy anlamıyorum 🤦🏼‍♀️
Bizde iyiyiz şükür canım.Allah kolaylık versin kuzum doğrudur buyudukce işler de artıyor ,sağlık olsun da 🥰😘

renkli boyalı ayrıntılı oyuncaklı süslü püslü kağıtlı fazla nişastalı fazla kızartmalı hamurlu vs ağır seyleri hic sevmiyorum:KK1:süslü olacak diye yenilmeyecek seyleri masaya koyup israf edip adına da özenli sunum denilmesi bana cok yanlıs geliyor.. bir de ne kadar fazla patatesli tarif var, ben mesela hayatımda hic patatesli bir sey yemedim kahvaltıda, ne zaman buyudum insanların evine gitmeye basladım ya da dısarıda yemek yemeye, patatesli seyler ya da fazla hamurlu seyler kahvaltıda önume gelince sasırıyordum. ama genel olarak herkesin eline sağlık, kadınlarımızın hakkı odenmez herkes ne kadar ozenmis, özenli hazırlamıs, yiyecek insanlar gercekten cok sanslı:nazar: benim oyum pizza simitli kahvaltıya, her seyını cok begendim olması gerektigi gibi olmus hepsi, her sey kararında olmus cat cat nokta atısı, ellerinize saglık:KK200: bir de simit ortasında yumurta olan kahvaltı da cok basarılı, eger bir oy hakkım daha olsaydı size verirdim:KK49:ama yumurta yemedigim icin oyum pizza simite:kk77:
Merhaba 2 oy hakkınız vardı🤷‍♀️

Hayırlı bayramlar canım😍Artık iş kadını oldun hayranlıkla takip ediyorum🤗
Çok teşekkür ederim ablacım sağolasın valla ben bu kadar ümitli değildim bu işe başlarken ama herkes öyle söylüyor kendi işinin patronu oldun filan seviniyorum da bir yandan ama kendime vakit kalmıyor baksana kk benim ilk göz ağrım canım uğrayamaz oldum 🤦🏼‍♀️ Çok özledim sizleri yarışmaları tatlı atışmaları filan😞

sen kesin zayıfsın :olamaz:
şaka bir yana seninki yaşam biçimi olnuş ne kadar güzel 😍
pattissiz hamursuz kahvaltı mı olurmuş :KK45:her pazar böyle hamur kömür yiyip,o meşhur pazartesi diyete başlayamayanlar grubu biz :KK70:

X