- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
yaa yok canım ben de zayıf değilim, 69 kiloyum boyum 179, yani sisman degilim ama iriyim genel olarak zayıf sayılmam yani. ama karbonhidrat falan cok yememeye calısıyorum ya da yiyorsam ona göre dengeliyorum diğer öğünlerimi. ben sebze meyve et cok yerim bir de zeytinyağı falan da cok tuketiyorum, mesela kahvaltım kızarmıs bir dilim ekmek ya da taze sokak simiti, yanına bir domates bir salatalık tuz bol zeytinyağı bir de beyaz peynir zeytin ceviz. baska bir sey yemem pek oyle hamur, hele patates hic yemedim ama patates kızartması severim yemeklerin yanında hosuma gidiyor club sandwich yanında ya da hamburgerle falansen kesin zayıfsın
şaka bir yana seninki yaşam biçimi olnuş ne kadar güzel
pattissiz hamursuz kahvaltı mı olurmuşher pazar böyle hamur kömür yiyip,o meşhur pazartesi diyete başlayamayanlar grubu biz
Ne sunum yapılır oralarda hebayramınız mübarek olsun
canım annemin cennet bahçesinden sevgilerle ❤
size tanıtım yapıyormuş,yerim
hayır tek oy verebildim ben daha once iki hakkım olan seyler de vardı hatırlıyorum ama bunda tek oy verebildim baska bir secenek yoktu oy verirken belki teknik bir sorun oldu anlayamadımMerhaba 2 oy hakkınız vardı
Ben zaten hep üvey evlat muamelesi göreyimseni öpemez artık geç kaldın,eve döndüm
söylim de kokulu öpücük göndersin uzaktan
Mandal?Ben zaten hep üvey evlat muamelesi göreyim
İki oyu aynı anda vermeniz gerekiyordu:)hayır tek oy verebildim ben daha once iki hakkım olan seyler de vardı hatırlıyorum ama bunda tek oy verebildim baska bir secenek yoktu oy verirken belki teknik bir sorun oldu anlayamadım
ama daha once yaptım öyle hep, yani nasıl oldugnun bılıyorum, bu sefer oyle olmadı bende, allah allah:/ neyse bir dahakine artık, zaten ikinci adayım da tek oy farkla sampıyonlugu kacıracakmıs gibi durmuyorİki oyu aynı anda vermeniz gerekiyordu:)
Aynen canım maşaallahın var.Hayret ve gururla takip ediyorumÇok teşekkür ederim ablacım sağolasın valla ben bu kadar ümitli değildim bu işe başlarken ama herkes öyle söylüyor kendi işinin patronu oldun filan seviniyorum da bir yandan ama kendime vakit kalmıyor baksana kk benim ilk göz ağrım canım uğrayamaz oldumÇok özledim sizleri yarışmaları tatlı atışmaları filan
Hayırlısı o zamanama daha once yaptım öyle hep, yani nasıl oldugnun bılıyorum, bu sefer oyle olmadı bende, allah allah:/ neyse bir dahakine artık, zaten ikinci adayım da tek oy farkla sampıyonlugu kacıracakmıs gibi durmuyor
Canımsın sağolasın ablacmAynen canım maşaallahın var.Hayret ve gururla takip ediyorum
al benden de o kadarBugün bayrammiydi hicbirsey anlamadım et temizlemektenmidem kalktı indi kan kokusundan
kız nevoş nasıl kapatacaksın bu oylamayıSon 1 saat
Son 1 saat
yok yok gayet fitsindir senyaa yok canım ben de zayıf değilim, 69 kiloyum boyum 179, yani sisman degilim ama iriyim genel olarak zayıf sayılmam yani. ama karbonhidrat falan cok yememeye calısıyorum ya da yiyorsam ona göre dengeliyorum diğer öğünlerimi. ben sebze meyve et cok yerim bir de zeytinyağı falan da cok tuketiyorum, mesela kahvaltım kızarmıs bir dilim ekmek ya da taze sokak simiti, yanına bir domates bir salatalık tuz bol zeytinyağı bir de beyaz peynir zeytin ceviz. baska bir sey yemem pek oyle hamur, hele patates hic yemedim ama patates kızartması severim yemeklerin yanında hosuma gidiyor club sandwich yanında ya da hamburgerle falan
a aaa neymiş neymiş ben de gurur duyayımCanımsın sağolasın ablacmHer zaman destek oldunuz baştan beri Çok teşekkür ederim herşey için
aklıma geldi ama tarifi bi kapayım heleNe sunum yapılır oralarda he
değilim, yağlı ve löpür löpürümyok yok gayet fitsindir sen
kas oranı fazladır.
maşallah diyeyim nazar değmesin