Hayırlı bayramlar fıstıkGünaydın, hayırlı bayramlar
Mutlu bayramlar ❤Mutlu bayramlar kızlarcığım
İyi bayramlarbayramınız mübarek olsun
canım annemin cennet bahçesinden sevgilerle ❤
size tanıtım yapıyormuş,yerim
Hayırlı bayramlar canımSağolasın canım şükür iyiyiz sizleri sormalıkoşturmacalı geçiyor her gün valla oğlan öğlen uykusunu da bıraktı artık iş güç derken bitiveriyor günlerden hiç bşy anlamıyorum
sağol hayteİdin bağrik kil s3ne bi heyr inşalla hayte
İyi bayramlar canımBol, bereketli olsun bahçe şahane masallah Annenin ellerinsen öperim,saygılar ❤♥❤
o da sizin gözlerinizden öpüyormuşİyi bayramlarAnneciğinin ellerinden öpüyorum
Maşallah hayırlı bayramlar , selamlar anneciginebayramınız mübarek olsun
canım annemin cennet bahçesinden sevgilerle ❤
size tanıtım yapıyormuş,yerim
Bizde iyiyiz şükür canım.Allah kolaylık versin kuzum doğrudur buyudukce işler de artıyor ,sağlık olsun daSağolasın canım şükür iyiyiz sizleri sormalıkoşturmacalı geçiyor her gün valla oğlan öğlen uykusunu da bıraktı artık iş güç derken bitiveriyor günlerden hiç bşy anlamıyorum
Merhaba 2 oy hakkınız vardırenkli boyalı ayrıntılı oyuncaklı süslü püslü kağıtlı fazla nişastalı fazla kızartmalı hamurlu vs ağır seyleri hic sevmiyorumsüslü olacak diye yenilmeyecek seyleri masaya koyup israf edip adına da özenli sunum denilmesi bana cok yanlıs geliyor.. bir de ne kadar fazla patatesli tarif var, ben mesela hayatımda hic patatesli bir sey yemedim kahvaltıda, ne zaman buyudum insanların evine gitmeye basladım ya da dısarıda yemek yemeye, patatesli seyler ya da fazla hamurlu seyler kahvaltıda önume gelince sasırıyordum. ama genel olarak herkesin eline sağlık, kadınlarımızın hakkı odenmez herkes ne kadar ozenmis, özenli hazırlamıs, yiyecek insanlar gercekten cok sanslı benim oyum pizza simitli kahvaltıya, her seyını cok begendim olması gerektigi gibi olmus hepsi, her sey kararında olmus cat cat nokta atısı, ellerinize saglık bir de simit ortasında yumurta olan kahvaltı da cok basarılı, eger bir oy hakkım daha olsaydı size verirdim ama yumurta yemedigim icin oyum pizza simite
Çok teşekkür ederim ablacım sağolasın valla ben bu kadar ümitli değildim bu işe başlarken ama herkes öyle söylüyor kendi işinin patronu oldun filan seviniyorum da bir yandan ama kendime vakit kalmıyor baksana kk benim ilk göz ağrım canım uğrayamaz oldumHayırlı bayramlar canımArtık iş kadını oldun hayranlıkla takip ediyorum
Aynen canım valla sağlık olsun biz tam olarak normalleşmedik yaa hep evdeyiz normal hayatımız karantinaymış meğerBizde iyiyiz şükür canım.Allah kolaylık versin kuzum doğrudur buyudukce işler de artıyor ,sağlık olsun da
Sağolsun, var olsuno da sizin gözlerinizden öpüyormuş
çok heyecanlandı
sen kesin zayıfsınrenkli boyalı ayrıntılı oyuncaklı süslü püslü kağıtlı fazla nişastalı fazla kızartmalı hamurlu vs ağır seyleri hic sevmiyorumsüslü olacak diye yenilmeyecek seyleri masaya koyup israf edip adına da özenli sunum denilmesi bana cok yanlıs geliyor.. bir de ne kadar fazla patatesli tarif var, ben mesela hayatımda hic patatesli bir sey yemedim kahvaltıda, ne zaman buyudum insanların evine gitmeye basladım ya da dısarıda yemek yemeye, patatesli seyler ya da fazla hamurlu seyler kahvaltıda önume gelince sasırıyordum. ama genel olarak herkesin eline sağlık, kadınlarımızın hakkı odenmez herkes ne kadar ozenmis, özenli hazırlamıs, yiyecek insanlar gercekten cok sanslı benim oyum pizza simitli kahvaltıya, her seyını cok begendim olması gerektigi gibi olmus hepsi, her sey kararında olmus cat cat nokta atısı, ellerinize saglık bir de simit ortasında yumurta olan kahvaltı da cok basarılı, eger bir oy hakkım daha olsaydı size verirdim ama yumurta yemedigim icin oyum pizza simite
Hayatımızın özetisen kesin zayıfsın
şaka bir yana seninki yaşam biçimi olnuş ne kadar güzel
pattissiz hamursuz kahvaltı mı olurmuşher pazar böyle hamur kömür yiyip,o meşhur pazartesi diyete başlayamayanlar grubu biz
seni öpemez artık geç kaldın,eve döndümMaşallah hayırlı bayramlar , selamlar annecigine
bir gün ben de ağzımın suyu akmadan bakabilecek miyim acaba bu tariflere yaaaHayatımızın özeti
Ama çok güzellerbir gün ben de ağzımın suyu akmadan bakabilecek miyim acaba bu tariflere yaaa
Bugün bayrammiydi hicbirsey anlamadım et temizlemektenHayırlı bayramlar fıstık