daha önce kk da hiç yapılmamışBence değildir:)Sen bilinmeyen orjinal tarif seçmişsindir :)O klasikçi:)
Daha önceleri bilmem ama k.k böyle konu görmedi adeta özenle yazılmış çizilmiş bide yetmemiş kırmızı okla çizmiş cavidancığımArama konuları neydi öyle ya
Linkleri okurken güldüm konuyu okuyamadım
Her yazdığımız parmak izi gibi kalıyordu değil mi sitede:)))) he valla tatlı seviyorum, ne yapayım benim gibi zalim bir kadın ancak tatlıyla çekilirHaklısın ablacım
Ama tatlı olmadığı için ikram etmeyelim sen en çok tatlı seversin dedik
Yahni sulu etdaha önce kk da hiç yapılmamış
Tabi sana hayran olunca her şeyini az çok biliyoruzHer yazdığımız parmak izi gibi kalıyordu değil mi sitede:)))) he valla tatlı seviyorum, ne yapayım benim gibi zalim bir kadın ancak tatlıyla çekilir
belki kapamam ama özelden yazim miNasıl biliyorum ama
Gönül gözüm açıksa demekOlabilirdi valla tamda üstüne gelmesi falan
sulu et için parmağımı kıpırdatmamYahni sulu et
Yaz bakayım merak ettim:)belki kapamam ama özelden yazim mi
Birşey kapatma ama nebelki kapamam ama özelden yazim mi
Bayağı bayaygi hazırlıyor kendini konu açmak için biz bile yemek topigi için konu açarken böyle efor sarfetmiyiruzDaha önceleri bilmem ama k.k böyle konu görmedi adeta özenle yazılmış çizilmiş bide yetmemiş kırmızı okla çizmiş cavidancığım
Keşkek olmasın obelki kapamam ama özelden yazim mi
Nevreste topikteki senin bu çete benim zalimli mesajıma muhteşem ifadesini bırakmış, zalimliğimi tasdik için midir sence hahahahahahahahahaha hani 40 yılda bir doğru söyledin kadın zalimsin tasdik edip onaylıyoruz minvalinde mi bu ifadeTabi sana hayran olunca her şeyini az çok biliyoruz
Ben görmedim zalimliğini diğerlerini bilemem
Yazabilirsin bekliyorumbelki kapamam ama özelden yazim mi
Yanlız böyle cahilce trol yoktur değilmi yok deyin bana ne olur kızmıycam biraz daha gülücemBayağı bayaygi hazırlıyor kendini konu açmak için biz bile yemek topigi için konu açarken böyle efor sarfetmiyiruz
Senin en zalim haline bile asıkızz ayolNevreste topikteki senin bu çete benim zalimli mesajıma muhteşem ifadesini bırakmış, zalimliğimi tasdik için midir sence hahahahahahahahahaha hani 40 yılda bir doğru söyledin kadın zalimsin tasdik edip onaylıyoruz minvalinde mi bu ifade