- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.644
Trol kızım bu islelrin kralını biliyor benceYanlız böyle cahilce trol yoktur değilmi yok deyin bana ne olur kızmıycam biraz daha gülücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trol kızım bu islelrin kralını biliyor benceYanlız böyle cahilce trol yoktur değilmi yok deyin bana ne olur kızmıycam biraz daha gülücem
Hamur içinde pişiriyorlar ya tandır mi diyorlar ne kesin o tarz, elalis abla çok fana çokKeşkek olmasın o
Zalimliğine olabilir ablam çünkü onların büyük bir kısmı dönem dönem banlandıNevreste topikteki senin bu çete benim zalimli mesajıma muhteşem ifadesini bırakmış, zalimliğimi tasdik için midir sence hahahahahahahahahaha hani 40 yılda bir doğru söyledin kadın zalimsin tasdik edip onaylıyoruz minvalinde mi bu ifade
Büryan kebabıHamur içinde pişiriyorlar ya tandır mi diyorlar ne kesin o tarz, elalis abla çok fana çok
Bedelli askerlik o ban değilZalimliğine olabilir ablam çünkü onların büyük bir kısmı dönem dönem banlandı
reçelli evvab kapamaBirşey kapatma ama ne
Bize inat bize art niyetle yazılmış msjlara muhteşem atmak la devam edebilirsin ablacım geceye ergenler öyle yapiyorNevreste topikteki senin bu çete benim zalimli mesajıma muhteşem ifadesini bırakmış, zalimliğimi tasdik için midir sence hahahahahahahahahaha hani 40 yılda bir doğru söyledin kadın zalimsin tasdik edip onaylıyoruz minvalinde mi bu ifade
Bedeli neymişBedelli askerlik o ban değil
Ben bir süre ortalıktan kaybolayım sen bu reçeli unutreçelli evvab kapama
Çarşı izniBedeli neymiş
mune burda bize bişey olabilirBedeli neymiş
Estağfurullah ablacım her zaman bekliyoruzHanımlar bu arada hepinizden özür dilerim böyle dan dun daldım, yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum, sizlerin maharetli ellerinden yine muhteşem tarifler çıktığı kesin ve biliyorsunuz değil mi? Bu yarışmaya katılmak için zaman ayırmanızı, yarışmayı her daim desteklemenizi, birbirinizi kırmadan adaletle yarışmanızı hep takdir ettim, yine harikasınız
Oylarken hep zorluyorsunuz beni, sizi girdi siziiii :)))
Reçeli uaparken hiç dillere destan olacağı aklıma gelmemişti 2 lira buldum diye 5 kilo almıştimBen bir süre ortalıktan kaybolayım sen bu reçeli unut
Aşıkız maşıkız derken bana da mı gazoz yoksaSenin en zalim haline bile asıkızz ayol
Keşke herkes senin gibi olabilse Ablam
Kimse espri kaldırmıyor kolay kolay biliyorsun
Minik AlçoAşıkız maşıkız derken bana da mı gazoz yoksa
Nevreste senin hatunlar bana gazoz içirecek gibi duruyor, tehlikeli burası hahahahahahaha
Ablam yaBiz o gazozu yarışmaya dahil etmek için içiriyoruz korkmaAşıkız maşıkız derken bana da mı gazoz yoksa
Nevreste senin hatunlar bana gazoz içirecek gibi duruyor, tehlikeli burası hahahahahahaha