yok yoookkkk iddiasız tarif hiç bana göre değilmişYa dur korkutma şimdi hepsi kaçacak
bana verdi gizli oyAblacım hoşgeldin
Seni muhabbete çağırmak isterdik kusura bakmaBu sefer böyle oldu
Oyunu verdin mi
Konuşalım tabi tabağı kirletmis hain kostakbide şikayet ettim diye hava atıyodu
napalım 1000 sayfa sofradaki reçeli mi konuşalım
Aman geç kalma hemen bul, sebo 2 olacak başımızabomba tarif buldum heeee
Bence değildir:)Sen bilinmeyen orjinal tarif seçmişsindir :)O klasikçi:)kız senin tarif benim tarif olmasın sakın
bak hafızama reçel eleştirmeni olarak kazındın nolcak şimdiFazla şapmasanmı iyi ki bi reçel bılaşmış didim
bak aha buraya yazıyorumAman geç kalma hemen bul, sebo 2 olacak başımıza
Gaf yaptım çaktırmasanabak hafızama reçel eleştirmeni olarak kazındın nolcak şimdi
Yakalayınca hemen yakama yapışıp oyunu verdin mi diye soruyorsunuzAblacım hoşgeldin
Seni muhabbete çağırmak isterdik kusura bakmaBu sefer böyle oldu
Oyunu verdin mi
Ben reçel mağdurubak hafızama reçel eleştirmeni olarak kazındın nolcak şimdi
Abla sen hala yönetici misin, en son kazen abi yengeyi kışkırtıyor diye atar demiştikBurası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
Yemek tarifleri için linki tıklayınız: Yemek Tarifleri
Doğru söyle abla bugün profilde yazdığın geri geliyorsun lafı cavidana mi ithaf edilmistiYakalayınca hemen yakama yapışıp oyunu verdin mi diye soruyorsunuzTattım mı tariflerden, biriniz de ablamıza yollayalım dedi mi, profilimde ikram etti mi hahahahahahhahahaa
Doğru söyle abla bugün profilde yazdığın geri geliyorsun lafı cavidana mi ithaf edilmisti
Haklısın ablacımYakalayınca hemen yakama yapışıp oyunu verdin mi diye soruyorsunuzTattım mı tariflerden, biriniz de ablamıza yollayalım dedi mi, profilimde ikram etti mi hahahahahahhahahaa
Aramızı bozmaya çalışıyolar gelme oyuna mahsunBen reçel mağduru
Bende cavidani görünce öyle düşündüm
Arama konuları neydi öyle yaCavidan gibisi gelmez artık buraya bekleme minik
Sus sus çaktırma patrondan gizli giriyorum görürse atar falan, sloganımız ne'ydi ev işi fıtık yapar :)))))Abla sen hala yönetici misin, en son kazen abi yengeyi kışkırtıyor diye atar demiştik
Doğru söyle abla bugün profilde yazdığın geri geliyorsun lafı cavidana mi ithaf edilmisti
Olabilirdi valla tamda üstüne gelmesi falanBende cavidani görünce öyle düşündüm