Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ablacım hoşgeldin:KK60:
Seni muhabbete çağırmak isterdik kusura bakma:KK60:Bu sefer böyle oldu :KK200:
Oyunu verdin mi :rolleyes:
Yakalayınca hemen yakama yapışıp oyunu verdin mi diye soruyorsunuz :KK70:Tattım mı tariflerden, biriniz de ablamıza yollayalım dedi mi, profilimde ikram etti mi hahahahahahhahahaa

Burası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
Yemek tarifleri için linki tıklayınız: Yemek Tarifleri
Abla sen hala yönetici misin, en son kazen abi yengeyi kışkırtıyor diye atar demiştik :KK53:

Yakalayınca hemen yakama yapışıp oyunu verdin mi diye soruyorsunuz :KK70:Tattım mı tariflerden, biriniz de ablamıza yollayalım dedi mi, profilimde ikram etti mi hahahahahahhahahaa
Doğru söyle abla bugün profilde yazdığın geri geliyorsun lafı cavidana mi ithaf edilmisti 😂

Haklısın ablacım :KK70:
Ama tatlı olmadığı için ikram etmeyelim sen en çok tatlı seversin dedik :rolleyes:

X