Yaz ama vermemBen neyi istiyom tarif yazammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz ama vermemBen neyi istiyom tarif yazammı
Hep öyle dedikBen almayayım ben bu sefer çok iddalıyım inşallah düşündüğüm tarifi kimse kapmaz
Konu dışı msj yakaladım kib.Çok geyik dönüyor buralarda yasaklayacağım
Hadi inşaallahBen almayayım ben bu sefer çok iddalıyım inşallah düşündüğüm tarifi kimse kapmaz
Bende öyle düşünmüştümYaz ama vermem
Kesin %100 kaparlar benden demesi, ula muhlama ilk dakikadan kapılmış daha ne olsunBen almayayım ben bu sefer çok iddalıyım inşallah düşündüğüm tarifi kimse kapmaz
Oh ne güzelBende aynı durumdayım:)
Kible hadiKonu dışı msj yakaladım kib.
Eskiden iyiydi kib. Kendine iyi bakKible hadi
Ben demedim ama bak şimdi kaçıncı sıradayım diyenler düşünsün bu sefer öyle diyorsam öyĺe tabi nasip olursaHep öyle dedik
Geçmişe dönüp mesajını buldum:)Eneeeerğğğğm yemekler harika ellerinize sağlık canlar iyi ki girmemişim yarışmaya hepsi sevdiğim arkadaşlarım ❤ Hepinize birden ayrı ayrı
E ben bileydim kendim eklerdim ben seçenek içinden seçtimKesin %100 kaparlar benden demesi, ula muhlama ilk dakikadan kapılmış daha ne olsun
Ahmet apamı o
Kırmızı etin gücü adınaBen demedim ama bak şimdi kaçıncı sıradayım diyenler düşünsün bu sefer öyle diyorsam öyĺe tabi nasip olursa
valla geçen tesadüfen 4.takım mesajlarını okudum.orda da böyle bi kraliçe elizabet havasında yazıp dışlanmışsın.demek ki karakterin bu yapacak birşey yokSu böreğine oy verdim pişmanım oyumu geri alabilir miyim lütfen bundan sonraki oylarım iyi şartlar sunanlara gidecek bu böyle biline
Evet bir de onu deneyelimAhmet apamı o
Tamam abla öyle yaparız bunseferHadi inşaallah
Bak bu sefer sunumu balkonda yapıyoruz:)
Yada cam kenarında:)Resimler öyle daha net çıkıyor:)
Eti yasaklamıyor, kavurmayı değil, ya haşlamalı ye ya fırında tavuk soteyi az yağda yapabilirsin
Darılırlar gücenirler falan diye ondan kuzumGeçmişe dönüp mesajını buldum:)
Arkadaşa oy yok cısssssss
Teşekkür ederiz