- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Bırakırsan hooop başa biliyosun demiEvet bir de onu deneyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakırsan hooop başa biliyosun demiEvet bir de onu deneyelim
Konuşalım canım sunumu falan bu sefer:)Tamam abla öyle yaparız bunsefer
Eti yasaklamıyor, kavurmayı değil, ya haşlamalı ye ya fırında tavuk soteyi az yağda yapabilirsin
Allahım bizim bu editörümüz neden bu kadar ince ve naifHayırlı geceler:)
Evet evet :))Bırakırsan hooop başa biliyosun demi
Tamam ablaKonuşalım canım sunumu falan bu sefer:)
Sizin için canım benimAllahım bizim bu editörümüz neden bu kadar ince ve naif
bomba tarif buldum heeeeTamam kavurmayı başkasına verelim
Burası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.@Kazen konu dışı muhabbetler dönüyor ilgilenirseniz sevinirim.
seni sevmeyen ölsün nevoşumSizin için canım benim
Çiçeklerim hep canlı kalsın diye
Akşam accam de nevo sabah aç bari halimiz yamanbomba tarif buldum heeee
Hic uzgun surat yok, hedef 65 olmak
Ya dur korkutma şimdi hepsi kaçacakbomba tarif buldum heeee
bide şikayet ettim diye hava atıyoduBurası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
Yemek tarifleri için linki tıklayınız: Yemek Tarifleri
Sağ elinin içinde ne var öyleee yaklaş bi bak Eloşş ve sonraaaaabomba tarif buldum heeee
Ablacım hoşgeldinBurası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
Lütfen uyarilarimiza dikkat edelim tirpani güzelim burası yemek topigi sadece yemek tarif edeceğiz bundan sonraBurası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
kız senin tarif benim tarif olmasın sakınBen almayayım ben bu sefer çok iddalıyım inşallah düşündüğüm tarifi kimse kapmaz
Bundan sonra öyle görmeyelimbide şikayet ettim diye hava atıyodu
napalım 1000 sayfa sofradaki reçeli mi konuşalım
Fazla şapmasanmı iyi ki bi reçel bılaşmış didimbide şikayet ettim diye hava atıyodu
napalım 1000 sayfa sofradaki reçeli mi konuşalım