para pek dert değil ise 3. al derim sabah için en uygunu o içiniz açılır valaa
Canım ben butterflyların pembe ve yeşillisinden alıp hem 12 ye tamamladım hemde masada çok güzel bir renk ahengi oluşturuyorlar.. bernardoda masa kurdurdum onlaraa:)) Ancak o setlerde kahvaltılık minik tabaklar yok sadece çay bardakları tabaklar sütlük şekerlik ve çay demliği var.. onları da ayrı ayrı alman gerekiyor..Yeniden üretimine başlandığı için küçük kahvaltılıkların alacağın yerde olmasına dikkat et derim ben...Sitede sadece yumurtalık var diyor.. Ben butterfly setine aşık olanlardanım.. Eğer anlattıığım gibi bir sorun olmazsa kesin onu al derim.. AMA sorun olursa da 3. ürün çok şık bende ilerleyen zamanlarda ondan çay seti oluşturabilirmm:))
İkisini de on ikiye mi tamamladın canım? Yani 4 çay potu, 4 şekerlik falan mı var sende? 12ye tamamlarken o gereksiz parçalar da artıyor,acaba alamama gibi bir seçenek var mı fiyat düşer mi? Zannetmem ama...Canım ben butterflyların pembe ve yeşillisinden alıp hem 12 ye tamamladım hemde masada çok güzel bir renk ahengi oluşturuyorlar.. bernardoda masa kurdurdum onlaraa:)) Ancak o setlerde kahvaltılık minik tabaklar yok sadece çay bardakları tabaklar sütlük şekerlik ve çay demliği var.. onları da ayrı ayrı alman gerekiyor..Yeniden üretimine başlandığı için küçük kahvaltılıkların alacağın yerde olmasına dikkat et derim ben...Sitede sadece yumurtalık var diyor.. Ben butterfly setine aşık olanlardanım.. Eğer anlattıığım gibi bir sorun olmazsa kesin onu al derim.. AMA sorun olursa da 3. ürün çok şık bende ilerleyen zamanlarda ondan çay seti oluşturabilirmm:))
Bende butterfly aşıktım ama mağazaya gidip diğerlerini görünce kafası allak bullak oluyor ınsanın bende en iyisi gideyim beğendıklerımden masa kurdurayım onlara öyle seçeyim :)))
İkisini de on ikiye mi tamamladın canım? Yani 4 çay potu, 4 şekerlik falan mı var sende? 12ye tamamlarken o gereksiz parçalar da artıyor,acaba alamama gibi bir seçenek var mı fiyat düşer mi? Zannetmem ama...
Bence kahvaltı takımı için butterflyı al canım. Çay seti için de 3.yü al derim ben durumun varsa.
kafanı karıştırmak istemem ama porlandın kahvaltı takımlarına baktın mı? internet sitesine bir bak derim.
kesinlikle bencede 2. takım canım , şimdiden iyi günlerde kullan :)
2. Takım çok şıkmış bence onu al hem daha farklı
kesinlikle ikici takım kare olan
bende senin gibi takıntılıyım 6 kişilik olan şeyleri sevmiyorum
çay setimi 2 takım almıştım onun için
ama kahvaltı takımım tuzluya geldiği için
bir mağazadan seçerek tane tane 12 kişilik yapmıştım
üçüncü takıma bayıldım bittim müthiş bişe ben olsam kesinlikle üçüncü takımı alırdım renkli cıvıl cıvıl şeyleri çok seviyorum
canım bu takım senin resmini eklediğin fazla net değil ama bence bunu al çok hoşmuş.
Eki Görüntüle 372644
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?