Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam renkli cıvıl cıvıl alırdım kahvaltı iştah açıcı olmalı:) buradakilerden 3.yü seçerdim.2. nin renkleri yıkana yıkana solmuş gibi ölük ölük duruyo![]()
![]()
2. takıma bayıldım... Umarım bunda karar kılarsın
ama 3 takımda harika, hangisine karar verisen ver, hakikaten çok güzeller.
İnşallah iyi günlerinde kullanman dileği ile![]()
canım kesinlikle 2.resimdeki geçen sene ben aldım 2takım alıp 12kişilik yapmıştım 400tl ye:) hatta günlük çatal bıçak takımınıda almıştım o fiyatada daildi. şimdi çok pahalı geldi bana. üçüncü resimdekinede bayılıyorum kupalarını ve 6 kişilik pasta tabağını almayı düşünüyorum
canım çok güzel model olarak farkındayım ama işte bi kere alıcam şöyle olsun böyle olsun diyince düşünüyor baya insann..
kızlar şimdi size 3 takım göstericem arasında bi türlü seçim yapamadım. Birde ben biraz takıntılıyımdır, 12 kişilik yapmak istiyorum o zaman da biraz tuzlu oluyor kafam karıştı yardımcı olun lütfen off off..
İşte takımlar bunlar;
Eki Görüntüle 372496 Rosense
Eki Görüntüle 372495 Butterfly
Eki Görüntüle 372497 Rose Carnival
büyük halleri için bernardo' nun internet sitesinden bakabilirsiniz.. Şimdiden çokk teşekkür ederimm..
Bende ayrıca kahvaltı takımı almaktan yana değilim. O takımların içindeki arkadaşın dediği gibi yumurtalık, fincan ve demlikler sütlükler bunun gibi şeyler hiç kullanışlı değil. O kadar para verileceğine yine çok şık tabaklardan set oluşturulabilir. 6 kişilik bu kadar pahalı bir set alınacağına 12 kişilik kendi takımımızı oluşturabiliriz. Görünüşte gerçekten çok çekici görünüyorlar insanın içi kıpır kıpır oluyor ama ben direniorum almamak için. kendi setimi oluşturacağım tabi 12 kişilik.
Yılmadan tüm yorumları okudum, zaten uzun süredir bir Butterfly hakimiyeti var forumda. Bende yorumlara katılıyorum bu 3 takımın içinde en göz dolduranı modern olanı butterfly... Servis esnasında belki en çok kendini gösterecek olan da o, çünkü dekorlu tabaklar ister istemez kendi konseptini yaratıyor. Benim annemin evlenirken aldığı ve şimdiler de country diye herkesin ayılıp bayıldığı tabaklarda istersen bile modern bir sunum yapamıyorsun. Yemek takımını görmedim ama eğer modern bir takım aldıysan, sadece birkaç parça ile tamamlayarak muhteşem sofralar kurabilirsin. Çünkü kahvaltı takımlarında sattıkları yumurtalık, çay fincan, çaydanlık görselliği yakalarken, konforda sınıfta kalıyor. Benin fikrim tabii, eğer kahvaltıya gelen her konuğuma rafadan yumurta ikram ederim diyorsan bunları alma konusunda sonuna kadar haklısın. Ayrıca iş sofra kurmaya gelince tabaklar kadar masa örtüsü, peçete vs. önem kazanıyor, milyarlar verip kahvaltı takımları almadan da şık sofralar kurabilirsin.Nişanlım subay yazdığın için minicik bir hatırlatma yapmak istedim, kalacağınız lojmanlarda(biz kaldığımız için söylüyorum)acaba bütün bu yemek takımlarını sığdırabileceğin dolaplara yer olur mu?
Şimdiden mutluluklar diliyorum, ne alacaksın diye de merakla beklyorum![]()