• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı Takımımı Seçmeme Yardımcı Olun Lütfen

para pek dert değil ise 3. al derim sabah için en uygunu o içiniz açılır valaa :36::16:

hem şık olsun hem içime sinsin diyorsam zaten parayı gözden çıkarmak zorundasın canım ama benim gözden çıkarttığım parayı annem benden çıkartmıyor :))))

Canım ben butterflyların pembe ve yeşillisinden alıp hem 12 ye tamamladım hemde masada çok güzel bir renk ahengi oluşturuyorlar.. bernardoda masa kurdurdum onlaraa:)) Ancak o setlerde kahvaltılık minik tabaklar yok sadece çay bardakları tabaklar sütlük şekerlik ve çay demliği var.. onları da ayrı ayrı alman gerekiyor..Yeniden üretimine başlandığı için küçük kahvaltılıkların alacağın yerde olmasına dikkat et derim ben...Sitede sadece yumurtalık var diyor.. Ben butterfly setine aşık olanlardanım.. Eğer anlattıığım gibi bir sorun olmazsa kesin onu al derim.. AMA sorun olursa da 3. ürün çok şık bende ilerleyen zamanlarda ondan çay seti oluşturabilirmm:))

Canım ben butterflyların pembe ve yeşillisinden alıp hem 12 ye tamamladım hemde masada çok güzel bir renk ahengi oluşturuyorlar.. bernardoda masa kurdurdum onlaraa:)) Ancak o setlerde kahvaltılık minik tabaklar yok sadece çay bardakları tabaklar sütlük şekerlik ve çay demliği var.. onları da ayrı ayrı alman gerekiyor..Yeniden üretimine başlandığı için küçük kahvaltılıkların alacağın yerde olmasına dikkat et derim ben...Sitede sadece yumurtalık var diyor.. Ben butterfly setine aşık olanlardanım.. Eğer anlattıığım gibi bir sorun olmazsa kesin onu al derim.. AMA sorun olursa da 3. ürün çok şık bende ilerleyen zamanlarda ondan çay seti oluşturabilirmm:))

Bende butterfly aşıktım ama mağazaya gidip diğerlerini görünce kafası allak bullak oluyor ınsanın bende en iyisi gideyim beğendıklerımden masa kurdurayım onlara öyle seçeyim :)))

İkisini de on ikiye mi tamamladın canım? Yani 4 çay potu, 4 şekerlik falan mı var sende? 12ye tamamlarken o gereksiz parçalar da artıyor,acaba alamama gibi bir seçenek var mı fiyat düşer mi? Zannetmem ama...

Bende butterfly aşıktım ama mağazaya gidip diğerlerini görünce kafası allak bullak oluyor ınsanın bende en iyisi gideyim beğendıklerımden masa kurdurayım onlara öyle seçeyim :)))

Bence kahvaltı takımı için butterflyı al canım. Çay seti için de 3.yü al derim ben durumun varsa.

İkisini de on ikiye mi tamamladın canım? Yani 4 çay potu, 4 şekerlik falan mı var sende? 12ye tamamlarken o gereksiz parçalar da artıyor,acaba alamama gibi bir seçenek var mı fiyat düşer mi? Zannetmem ama...

Bence kahvaltı takımı için butterflyı al canım. Çay seti için de 3.yü al derim ben durumun varsa.

Canım durumdan ziyade ikisini birden yapmak istediğimde ikinci yarı fiyatına indirimini kullandığım halde 1.250 TL. oluyor o yuzden net düşünemiyorum ama baktıkça 3 olabilir gibi butterfly nın bu takımı biraz soluk gelıyor bana pembelısı olsa düşünmedne alırdım

kesinlikle ikici takım kare olan
bende senin gibi takıntılıyım 6 kişilik olan şeyleri sevmiyorum
çay setimi 2 takım almıştım onun için
ama kahvaltı takımım tuzluya geldiği için
bir mağazadan seçerek tane tane 12 kişilik yapmıştım

kesinlikle ikici takım kare olan
bende senin gibi takıntılıyım 6 kişilik olan şeyleri sevmiyorum
çay setimi 2 takım almıştım onun için
ama kahvaltı takımım tuzluya geldiği için
bir mağazadan seçerek tane tane 12 kişilik yapmıştım

Takıntılı olmak kötü canım ya off off :19: şimdi bu ikinci takıma bayılıyordum ama rengi soluk diye düşünmeye başladım ahh ahh..

canım bu takım senin resmini eklediğin fazla net değil ama bence bunu al çok hoşmuş.
$cay-pasta-takimi-modelleri-2012-0006.webp

üçüncü takıma bayıldım bittim müthiş bişe ben olsam kesinlikle üçüncü takımı alırdım renkli cıvıl cıvıl şeyleri çok seviyorum:nazar:

üçüncü takıma bayıldım bittim müthiş bişe ben olsam kesinlikle üçüncü takımı alırdım renkli cıvıl cıvıl şeyleri çok seviyorum:nazar:

valla bende bayıldım bittim müthişş canım gerçekten hem ağır hem cıvıl cıvıl hem şık hem modern hepsi var bence takımda ama ikide kafamı karıştırıyor işte onun pembelisi vardı eskiden o olsa alırdım kesin off off işte..

Back
X