Kahvaltı takımları 1 sene önce falan vardı sonra üretimi bırakmıs şimdi yeniden başladı canım benimde kafam karıştı tabi şimdi bu takım 1- 0 onde bakalım ne olucak :)) tesekkürlerr..tereddütsüz 2. takım... türk kahvesi setini beğenmiştim bu modelin... kahvaltı takımı olduğunu bilmiyordum... hiç düşünmeden alın derim... şimdiden hayırlı olsun
kare olanları al.çok güzel oluyor..yemek takımlarını yuvarlak al..öyle güzel oluyor..kahvaltı farkı olsun
yemek takımımı aldım canım onlar yuvarlak zaten onlarda bernardo ama bu kahvaltı takımı kafamı karıştırıyor suanda aslında kafamı karıştıran annem ama hadi neyse :))
eklediklerin biraz eskice modeller çok göze çarpıyor..birde schafer modeller bak bence,benimki schafer çok hoş modeller var ona göre
Kesınlıkle ıkıncı dıyorum .
Tamam canım birde onlara bakayım.. eskice olmasının nedeni biraz klasik olsun istedim hem çay hem kahvaltı takımı olacağı için..
mutlaka bak hele o ilk başta ekledigini sakın alma bencebildiğin çorba yemek tabagına benziyor..eski model..hemde öyle çok çiçekli değilde..tek çiçek kocaman olanla daha hoş..
Bence ikinci takım kesinlikle, bayılıyorum ben bu takıma. Kendime de alacağım. Birinciyi beğenmedim,en sonuncusu da güzel ama ikinciden yana kullanırdım tercih hakkımı.
Canım şimdi schafera baktımda onlardada bu olabilir dediğim takımlar 300 tl falan bernardo da ikincide P indirim var 12 kişilik yapacağım için ora daha cazip geliyor. Bide o ilk takımı mağazanın vitrininde gördüm orda güzel duruyodu ondan koydum onu :))
ben 2. takımı istiyorum ama çay setinide 3. takımdan alcam büyük ihtimal ikinci ürün yarı fiyatınamı bu setlerin üçündede
3. takımıda çok çok beğendım ama 12 kişiye tamamlayınca 750 tl ye geliyor düşünme kararı aldım. Yarı yarıya indirimli fiyatı
şekerim yinede sen bilirsin tabi..madem bernardo o zaman ikinci takımı alıyorsun,okey..ilkini sakın alma .bak herkesde ikiyi begeniyor.annen mi kullanack ki a sen boşver onu
almışken herşeyin en güzeli olmalı bencepara pul viyasko
Fikirlerin için çokk saol canım ben düşünmeye devam ama muhtemelen ilki olmayacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?