• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı Takımımı Seçmeme Yardımcı Olun Lütfen

Canım bende olsam tercihimi 2.ciden yana kullanırdım. Aslında 2.nci güzel br çay pasta seti olur. Kahvaltı için ışılışıl 3.ncü derim ben :44:

2. sıradaki güzel ama ben olsam 3. alırdım cok nostaljik çok tarz.

2. sıradaki güzel ama ben olsam 3. alırdım cok nostaljik çok tarz.

Bende eski tarz seyleri çok beğeniyorum 3.ye takmam bu yüzden bi arada şimdi aşağıda resmini koyduğuma takmıştım :)) $rose.webp

üçüncüyü görünce 1800 lerde fransada bir şatonun bahçesinde ikindi çayı içiyomuşum gibi hissettim :) çok şık ve güzel bencede.. ama ben olsam ikinciyi alırdım.. :)

mutlaka bak hele o ilk başta ekledigini sakın alma bence:19: bildiğin çorba yemek tabagına benziyor..eski model..hemde öyle çok çiçekli değilde..tek çiçek kocaman olanla daha hoş..:34:

merhaba canım hesi kendine göre güzel ama 2.al derim bende senin gibi kararsızdım 12 kişilik mi 6 kişilik mi diye sonra şöyle bir şey yaptım 6 lık olanı karaca türklalesi aldım ayrıca kütayha porselen satan bir site var ceyızevi diye ordanda günlük kullanım için yemek takımları var renkli böyle zeugma adında 100 lira civarı birşey ben onlardan alıcam kısmet olursa 15.de ayrıca kahvaltıklıklarda aldım onları birlikte kullanıcam hem çay setim oldu hem kahvaltı hem daha ekonomik istersen bir düşün hem kahvaltıda seni bilmiyorum ama ama erkekler genelde fincanla çay içmezler o yüzden porselen demlikte bir takımda olması yeterli bence şimdiden iyi günlerde kullan

Nostaljik tarz kahvaltılarda masaya hoş bir hava katıyor(mutfak masan nasıl modern mi?)ahşap bir masada ve yıne pastel tonlarda masa örtünle çok şık olur.Pastel tonlarda bu takım da guzel ama kahverengiye nazaran pembeli olan daha soft geldi bana:34:

kesinliklee 2. bernardodaki en favori ürünlerimden biriiiii :))))
eğer diğerlerini de beğeniyyorsan onlardan da daha sonra küçük bi 5 çayı seti yaparsın kendine ;)

üçüncüyü görünce 1800 lerde fransada bir şatonun bahçesinde ikindi çayı içiyomuşum gibi hissettim :) çok şık ve güzel bencede.. ama ben olsam ikinciyi alırdım.. :)

hahahha benzette süper ve gerçekten çok uygunmuş beğenim vallahi :))

dönem tarzını bende severim :) içimde öyle bir duygu uyandı.. o dönemde yaşamayı istemişimdir.. o fincanları alırsan beni 5 çayına çağır :) hahaha

merhaba canım hesi kendine göre güzel ama 2.al derim bende senin gibi kararsızdım 12 kişilik mi 6 kişilik mi diye sonra şöyle bir şey yaptım 6 lık olanı karaca türklalesi aldım ayrıca kütayha porselen satan bir site var ceyızevi diye ordanda günlük kullanım için yemek takımları var renkli böyle zeugma adında 100 lira civarı birşey ben onlardan alıcam kısmet olursa 15.de ayrıca kahvaltıklıklarda aldım onları birlikte kullanıcam hem çay setim oldu hem kahvaltı hem daha ekonomik istersen bir düşün hem kahvaltıda seni bilmiyorum ama ama erkekler genelde fincanla çay içmezler o yüzden porselen demlikte bir takımda olması yeterli bence şimdiden iyi günlerde kullan

Fikir için çokk tesekkür ederim canım şimdi bakıcam dediğin yere çokk saoll..

dönem tarzını bende severim :) içimde öyle bir duygu uyandı.. o dönemde yaşamayı istemişimdir.. o fincanları alırsan beni 5 çayına çağır :) hahaha

ayy nedemek canım buyur gel vallahi ilk misafirim olursun kız önce bi evleneyim :))))

hadi bakalım hayırlısı, hangisini seçersen seç , mutlu mesut bir yuvanın şirin kahvaltı takımları olurlar inşallah :) güle güle kullanırsın.. şimdiden mutluluklar..

hadi bakalım hayırlısı, hangisini seçersen seç , mutlu mesut bir yuvanın şirin kahvaltı takımları olurlar inşallah :) güle güle kullanırsın.. şimdiden mutluluklar..

canımsınn.. iyi dileklerin için çokk saol canım benim.. Allah herkese aldıklarını evinde mutlulukla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

Back
X