Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlaka bak hele o ilk başta ekledigini sakın alma bencebildiğin çorba yemek tabagına benziyor..eski model..hemde öyle çok çiçekli değilde..tek çiçek kocaman olanla daha hoş..
![]()
üçüncüyü görünce 1800 lerde fransada bir şatonun bahçesinde ikindi çayı içiyomuşum gibi hissettim :) çok şık ve güzel bencede.. ama ben olsam ikinciyi alırdım.. :)
merhaba canım hesi kendine göre güzel ama 2.al derim bende senin gibi kararsızdım 12 kişilik mi 6 kişilik mi diye sonra şöyle bir şey yaptım 6 lık olanı karaca türklalesi aldım ayrıca kütayha porselen satan bir site var ceyızevi diye ordanda günlük kullanım için yemek takımları var renkli böyle zeugma adında 100 lira civarı birşey ben onlardan alıcam kısmet olursa 15.de ayrıca kahvaltıklıklarda aldım onları birlikte kullanıcam hem çay setim oldu hem kahvaltı hem daha ekonomik istersen bir düşün hem kahvaltıda seni bilmiyorum ama ama erkekler genelde fincanla çay içmezler o yüzden porselen demlikte bir takımda olması yeterli bence şimdiden iyi günlerde kullan
dönem tarzını bende severim :) içimde öyle bir duygu uyandı.. o dönemde yaşamayı istemişimdir.. o fincanları alırsan beni 5 çayına çağır :) hahaha
kesinliklee 2. bernardodaki en favori ürünlerimden biriiiii :))))
eğer diğerlerini de beğeniyyorsan onlardan da daha sonra küçük bi 5 çayı seti yaparsın kendine![]()
ayy nedemek canım buyur gel vallahi ilk misafirim olursun kız önce bi evleneyim :))))
amin hadi bakalım hayırlısı, Allah tamamına erdirsin.. :) ne zaman düğün?
hadi bakalım hayırlısı, hangisini seçersen seç , mutlu mesut bir yuvanın şirin kahvaltı takımları olurlar inşallah :) güle güle kullanırsın.. şimdiden mutluluklar..