Kahvaltı Takımımı Seçmeme Yardımcı Olun Lütfen

Arkadaşlar bide şu iki takıma bakar mısınız.. Bunlardan biri olsa sizce hangisi..?

hemen cevaplıyorum iki numara pembe olan bayıldım ona resmen harika bir görüntüsü var kahvaltıdan kalkamazsın bileeeeeeee

3. takım bence çok şıık ingiliz home gibi :)
1. ve 2. yemek takımına benziyor benzerleri vardır sen de eminim

kahvaltı takımında kelebekli olan yemek takımındada kyou pembeli onlan yada bernardonun çıkardığı son rosens olan küçük pembe güllü.

[ı]herkese yardımcı olduğu için ve güzel yorumlarıyla fikrimi vermeme yardımcı oldukları için teşekkür ederim.. Henüz fikrim netleşmesede az çok kafamdaki bulutlar dağılıp görüntüyü görmeye başladım:)) hepinize teşekkür ederimm..[/ı]

Ben gittim gördüm.3. takım evet güzel ama tabakları küçük.Gerçekten tam bir pasta tabağı.Zaten adı da öyle.2.takım da pasta tabağı ancak tabakları büyük.Yumurtalıkları ve reçellikleriyle beraber tam bir kahvaltı takımı oldu ve ben bugün aldıımmmm

arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum. bende bugün bernardoya gittin inceledim evirdim çevirdim ve sonunda ikinci takımı yani Butterfly Çay Setini aldımmmm... Yorumlarınız kararımı vermemde yardımcı oldu tekrar teşekkürlerr..

Eklentiler

• $Butterfly_503.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 69

hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…