tereddütsüz 2. takım... türk kahvesi setini beğenmiştim bu modelin... kahvaltı takımı olduğunu bilmiyordum... hiç düşünmeden alın derim... şimdiden hayırlı olsun
[ı]herkese yardımcı olduğu için ve güzel yorumlarıyla fikrimi vermeme yardımcı oldukları için teşekkür ederim.. Henüz fikrim netleşmesede az çok kafamdaki bulutlar dağılıp görüntüyü görmeye başladım:)) hepinize teşekkür ederimm..[/ı]
Ben gittim gördüm.3. takım evet güzel ama tabakları küçük.Gerçekten tam bir pasta tabağı.Zaten adı da öyle.2.takım da pasta tabağı ancak tabakları büyük.Yumurtalıkları ve reçellikleriyle beraber tam bir kahvaltı takımı oldu ve ben bugün aldıımmmm
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum. bende bugün bernardoya gittin inceledim evirdim çevirdim ve sonunda ikinci takımı yani Butterfly Çay Setini aldımmmm... Yorumlarınız kararımı vermemde yardımcı oldu tekrar teşekkürlerr..
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum. bende bugün bernardoya gittin inceledim evirdim çevirdim ve sonunda ikinci takımı yani Butterfly Çay Setini aldımmmm... Yorumlarınız kararımı vermemde yardımcı oldu tekrar teşekkürlerr..