Kahvaltı Takımımı Seçmeme Yardımcı Olun Lütfen

bu arada arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim güzel ve değerli yorumlarınız için başta 3 seçeneğim vardı artık 2 ye düştü çook saolunn.. bakalım tek seçeneğe ne zaman düşe bileceğim

model olarak 2. görütü olarak 3. off off işin içinden gelde çık bakalım ya bu 2. nin pembesinide üretmeye başlasalar yeniden keşke

kelebekli model canımmben internetde pembelisinin resmini gördüm ama yeşilli daha güzel görünüyor tabii bence

kelebekli model canımmben internetde pembelisinin resmini gördüm ama yeşilli daha güzel görünüyor tabii bence

Evet pembe fazla cidili bidili ama buda fazla soluk gibi canım ondan pembesinide gidip magazada görmek isterim yani sorun orda off off

Evet pembe fazla cidili bidili ama buda fazla soluk gibi canım ondan pembesinide gidip magazada görmek isterim yani sorun orda off off

ben hiç bilmiyodum kızlardan duydum pembeli olanı da arattım bi bakim dedim modelde zaten detay var renk de olunca çok karışık olmuş benceee ben de almayı düşünüyorum yeşilliyi alıcam Allah izin verirse

bence butterfly,

ben porlanddan almıştım armelle serisi. bi bak derim, belki hoşuna gider. gördüğüm en iyi desen -kahvaltılıklar içinde- biraz tuzlu ama.

ben hiç bilmiyodum kızlardan duydum pembeli olanı da arattım bi bakim dedim modelde zaten detay var renk de olunca çok karışık olmuş benceee ben de almayı düşünüyorum yeşilliyi alıcam Allah izin verirse

Aminn canım alırsın inşallah şimdiden hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn..

İkisini de on ikiye mi tamamladın canım? Yani 4 çay potu, 4 şekerlik falan mı var sende? 12ye tamamlarken o gereksiz parçalar da artıyor,acaba alamama gibi bir seçenek var mı fiyat düşer mi? Zannetmem ama....

Yok canım biri altılı diğeri dfe altılı toplam 12 tane... o kadarı çok gelir zaten bana.. 2 çay potu 2 şekerlik var onlarda ancak yeter kalabalık olunduğu takdşrde ki ailelerimiz geniş diye böyle birşey tercih ettim:))

Kesinlikle 2.takım, çok modern bir havası var diğerleri daha demode gibi sanki

evet çok haklısın çok modern havası var ama solukmuş gibide bi havası var gibime gelmeye başladı bide 3. demodeden çok sanki modeli hiç geçmiyecek cinsten tam çay seti gibi amannn üff düşündükçe kafam karışıyor :)))

2. takım tekrar mı gelecekmiş? Çünkü bernardonun internet sitesinde takımı hala göremiyorum.

bernardonun arama motoruna ürünün adını yazarak buldum ama o kahvaltı takımı değilki.

Bende 2. takımı çok begeniyorum htta bi ara almayı bile düşündüm.Bernardonun romance seriside aynı etkiyi yaptı ama şimdi düşünüyorumdaa uzun yıllar kullanmak için uygun olmaya bilir.3. takım hem ağır hemde uçuk çok tatlı bi pembesi var ve yıllar sonra bile kullansan ağırlığı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…