• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı takımımı aldım sonunda....

nagsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
115
0
46
İstanbul
Kahvaltı takımında bir çok gereksiz şey var bence. Ben kendim yaptım takım istediğimi paraları aldım. Kullanışsız şeylerle dolaplarımı doldurmak istemiyorum. Bakalım siz beğenecekmisiniz. :lepi: Resimleri biyük ekleyemedim.

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $2.webp
    $2.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 97
  • $3.webp
    $3.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $4.webp
    $4.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 92
güle güle kullan .bencede kahvaltı takımları gereksiz şeylerle dolu.

Teşşekkür ederim .Bencede ama ben fazla birşey almadım zaten. 8 Ad. Servis tabağı, kahvaltı tabakları, çatal, kaşık birde tuzluk, çaydanlıuk var. Fincanda çay içmeyi sevmeyiz genelde onun için fincan almadım. yumartalık,sütlük filan gereksiz kalabalık bence.

güle güle kullanın
bencede kahvaltı takımlarında gereksiz sadece dolapta yer kaplicak çok şey var..

iyi günlerde kullan canım kullanacağın kadarını almakla doğru olanı yapmışsın fuzülü masrafa gerek yok kesinlikle

ben çok beğendim gerçekten. en mantıklısını yapmışsın gereksiz onca parçayı almamakla.mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah.

daha iyi olmuş.. fazla kalabalıga gerek yok..cokta hoşmuş.güle güle kullanın.

güle güle kullan canım,ağız tadıyla. Sofraya zeytin koymasan da fark edilmez. kaydirigubbakcemile3

çok güzel tamamlamışsın, tamamlayıcı olmuş vereliniortak allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Back
X