Kız ben öğlende girdim ,daha çıkamıyorumhoşbuldum canımevet nurum artık girmeyeceğim siyasete.. orası yüzünden buradaki güzellikleri kaçırıyorum.. yasak bana siyaset.
burada öğrendim canım benim yarışmalara katılmam kaç oldu bilmiyorum haklısın ara vermek lazım gençlere bırakmak lazım ..burası çok şey kattı bana..Benim bazlamamda anne eli değmiş gibi ama,anne özlemi çekenler varsa oy verebilirKız sen ne güzel süslemeler yapıyorsun öyle,nuryoluyla seni aslında yarışmaya almayacaklar
yaaa girince çıkamıyor insan sonra gelsin banlarrKız ben öğlende girdim ,daha çıkamıyorum.Alıtı yapmayaydılar eyiydi.
diyene bak sanki o kurdelalı panckeki köydeki annem yaptı..Sakin olun kizlar ,hakiki tosun pasa ben degilim
bazlama sevilmezmi..panckekte seviliyor..ehh yufka kasesinde patatesli suflede seviliyordur belkii
Sakın bırakayım deme .Bu arada gençlere derken ,ben 37 yaşındayım,bende mi bırakayımburada öğrendim canım benim yarışmalara katılmam kaç oldu bilmiyorum haklısın ara vermek lazım gençlere bırakmak lazım ..burası çok şey kattı bana..
ben çok severim mesela pırasalı böreği ..İnşallah pırasalı borekte seviyorlardır
Çok sefil durumdayım 2oyum var birisi benim
yaş olarak demedim kardiş.. çok katıldım ben 10 mu oldu 12 mi inan sayısını unuttumm..Sakın bırakayım deme .Bu arada gençlere derken ,ben 37 yaşındayım,bende mi bırakayım
O kadar uyesi olan kk de oy kullanan uye sayısı bu kadar miben çok severim mesela pırasalı böreği ..millet oy kullanmıyacak kardeşi,m .üyeler çıkamıyor işin içinden o kadar güzelki sofralar oy kullanmayarak herkesi birinci yapacaklar..
evet oylar burada az olmuş kk daki üyeler nereye gittiO kadar uyesi olan kk de oy kullanan uye sayısı bu kadar mi
Kimse kullanmasa bile bu haliyle birinci belli
evet oylar burada az olmuş kk daki üyeler nereye gittişerbetli olsun ben 2 seneden beri katılıyorum şerbetli hiç yarışılmadı
oooo ahdi bakalım gelsin tariflerr..Sütlü de olabilir serbetli de benim için farketmez
Şimdi çocuğunu kaçıralım.Yarışmadan çekilmezsen geri vermeyiz diyelim.Hem çocuk annesinin bu marifetiyle obez olur,çocuğa da iyilik etmiş oluruz.
diyene bak sanki o kurdelalı panckeki köydeki annem yaptı..
Bak hiç yüzü de kizarmiyorKurdela miYok oyle bisey ,kim uyduruyor bunlari
sırayla boyle herkesi eleriz bizŞimdi çocuğunu kaçıralım.Yarışmadan çekilmezsen geri vermeyiz diyelim.Hem çocuk annesinin bu marifetiyle obez olur,çocuğa da iyilik etmiş oluruz.
Bak hiç yüzü de kizarmiyor