Kimbilir kaç kere baktın akşamdan beri.ama dunden beri aynı skordayımyerimde sayacakmısım gibi geliyor
Yarışmadan çekilsekbüyük rezil olmadan
bakıyorum tabiKimbilir kaç kere baktın akşamdan beri.
Ben şükür 1 oy almışım.
Son üçte olmayayım da ilk üçe girmesem de olur.
Yalnız kalma bu heyecanla.Kalbine iner sonra .bakıyorum tabisayfa acık yeniliyorum devamlı
Evet,bence de.İnşallah KK dakiler bazlamayı seviyordurne alemde buralar ooo oy kimse kullanmamışki .. kazen henüz mesaj atmamış üyelere bir atsın oylar anında fırlarr..
bazlama sevilmezmi..panckekte seviliyor..Evet,bence de.İnşallah KK dakiler bazlamayı seviyordur
Benim bazlamamda anne eli değmiş gibi ama,anne özlemi çekenler varsa oy verebilirbazlama sevilmezmi..panckekte seviliyor..ehh yufka kasesinde patatesli suflede seviliyordur belkii
ne alemde buralar ooo oy kimse kullanmamışki .. kazen henüz mesaj atmamış üyelere bir atsın oylar anında fırlarr..
Benim bazlamamda anne eli değmiş gibi ama,anne özlemi çekenler varsa oy verebilirKız sen ne güzel süslemeler yapıyorsun öyle,nuryoluyla seni aslında yarışmaya almayacaklar
Tavşanından tanıdım sensin ,kurtuluşun yok ,zaten hafifsin tek başıma da kaçırırım seni.Sakin olun kizlar ,hakiki tosun pasa ben degilim
Teşekkür ederim canım
kahvaltıyı hazırlamadan once karcıysaydık iyiydi
Şimdi çocuğunu kaçıralım.Yarışmadan çekilmezsen geri vermeyiz diyelim.Hem çocuk annesinin bu marifetiyle obez olur,çocuğa da iyilik etmiş oluruz.kahvaltıyı hazırlamadan once karcıysaydık iyiydi
hoşbuldum canımHosgeldin kakaocum
Nasilsin ?
Artik sana siyaseti yasaklayalim yahu ,bi girdin mi bi daha gelmiyorsun
ay