33 ziyaretci varSevgili ziyaretciler ,uzaktan bakmayin , uye olun gelin yanimiza bacilar
kızarmıyor nanam yapmış panckekinuryolu bide kurdela koymuş..
Ben niye 33 ziyaretçi olduğunu görmüyorum
Siz prosunuz da be kro muyum,banane banane bende görmek istiyorumSanirim pro lar goruyor sadece yanlis degilsem
Azcik bi mahcup ol "Yok kizardim ama belli etmiyorum nanam
Kız senin masan yüzünden vicdan azabı cekiyorum hâlâ sen hiç konuşma, kasardan çiçek yapıp üzerine bi de nar tanesi kondurdugunu unutmadıkkızarmıyor nanam yapmış panckekinuryolu bide kurdela koymuş..
Bak bak aylardır ne hissettiğimi anlaSiz prosunuz da be kro muyum,banane banane bende görmek istiyorum
pro olunca boyle iste bizim goremediklerimizi goruyonuzSanirim pro lar goruyor sadece yanlis degilsem
Siz prosunuz da be kro muyum,banane banane bende görmek istiyorum
Başarının sırrı pro olmaktan mı geçiyor aceppro olunca boyle iste bizim goremediklerimizi goruyonuz
Hoşgeldin canım benim.Senin Corcu gönderseneHiişşştttt noluyor bakalım
Herşey proda, gelen gideni anca onlar gorsun, bazı konulara anca onlar yazsın, kilo vermemelerine rağmen çizelgede onlardaBaşarının sırrı pro olmaktan mı geçiyor acep
Hoşgeldin canım benim.Senin Corcu göndersenenuryolu Ona çok ağır hakaretler ediyormuş,hesap sorsun
Aaaaa üstüme iyilik sağlık ne kaşarı ne narı...Azcik bi mahcup ol "" şu imojiyi kullan ama yok
Kız senin masan yüzünden vicdan azabı cekiyorum hâlâ sen hiç konuşma, kasardan çiçek yapıp üzerine bi de nar tanesi kondurdugunu unutmadık
Ay siz ikiniz çok fenasiniz
Ay tamam bişimi dedik..Herkes benim kurdelemi soyluyorSenin lale domateslerine ne.demeli kakao hanim Mubarek cicek bahcesi yapmis sofrasini da burada bana laf atiyor Hem o cikilatali cilekli ekmeklere ne.demeli Uzerime gelmeyin hepinizin masasini atese veririm yeminle
Ben niye 33 ziyaretçi olduğunu görmüyorum