Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
kızarmıyor nanam yapmış panckeki nuryolu nuryolu bide kurdela koymuş..

Herkes benim kurdelemi soyluyor :KK43: Senin lale domateslerine ne.demeli kakao hanim :kk77: Mubarek cicek bahcesi yapmis sofrasini da burada bana laf atiyor :63: Hem o cikilatali cilekli ekmeklere ne.demeli :rolleyes: Uzerime gelmeyin hepinizin masasini atese veririm yeminle :KK53: :KK70:

Hoşgeldin canım benim.Senin Corcu göndersene nuryolu nuryolu Ona çok ağır hakaretler ediyormuş,hesap sorsun

Corc benim kmselere vermem onu,ama başka nene var onu vereyim istersen :KK53::KK53:

Va3Wmy.gif

Bak sen şu prolara :KK70:
Gormediklerimizi gorup duymadımlarımızı duyuylrlarmiş bu nee arkadaş prolar cekilsin o vakit yarısmadan özellikle bas harfi nuryolu olan pro üye :KK70:
Aaaaaa biz fasulyeden mi uyeyiz:KK70::KK70::KK70:

Azcik bi mahcup ol ":KK23:" şu imojiyi kullan ama yok :KK12:

Kız senin masan yüzünden vicdan azabı cekiyorum hâlâ sen hiç konuşma, kasardan çiçek yapıp üzerine bi de nar tanesi kondurdugunu unutmadık :110::110:

Ay siz ikiniz çok fenasiniz :63::63:
Aaaaa üstüme iyilik sağlık ne kaşarı ne narı...:KK70:

Herkes benim kurdelemi soyluyor :KK43: Senin lale domateslerine ne.demeli kakao hanim :kk77: Mubarek cicek bahcesi yapmis sofrasini da burada bana laf atiyor :63: Hem o cikilatali cilekli ekmeklere ne.demeli :rolleyes: Uzerime gelmeyin hepinizin masasini atese veririm yeminle :KK53: :KK70:
Ay tamam bişimi dedik..:KK17::KK17:kurdela ,panckek,, panckek kurdela dediler..dedik ..demişiz

X