O yazdıklarım şaka canım,tabiiki 100 gramın bile önemi var;çünkü öyle yavaş yavaş vere vere gidiyor kilolar,Gerçekten bu işte nefs çok önemli ve bende yemek konusunda çok zayıf olan birşey,yirmili yaşlarımda dayanabiliyordum ama şimdi 1 hafta diyet yapsam tatlı krizim başlıyor benim,tekrar tebrikler canım,öncesi sonrası fotoğrafını koyacakmısın?Hmm sana o 100 gr ne demek anlatayım öncelikle. 98 kiloda olan biri için 75 ile 74.9 arasında o kadar fark var ki. 75 te çok kilolu olurken, 74.9 da biraz kilolu kısma geciyorsun.
Yeme kısmına gelince, diyet yapıyor olabilirim ama yemek yemeyi de çok severimilk işim nefs koreltmekti. Kendimi tutmayı da öğrendim. 5 ayı aşkın tatlı agzima sürmedim ama bugün oglen den sonra yiyeceğim.
Beş kilo verilmeyecek bir şey değil verilsin ben spor yapmayınca 100gr bile veremiyorum bende bi7 kilo vermem lazım5 kilo vermem lazım veremiyorum
Evet bende kullandım hayırlısıOo oylama başlamış, ilk oy kullananlardanım,sanırım
Bende spor yapıyorum çok sıkı diyet yapamıyorumBeş kilo verilmeyecek bir şey değil verilsin ben spor yapmayınca 100gr bile veremiyorum bende bi7 kilo vermem lazım
Albumlerimde var 98,84,80 kilo halim. En sonun halimide inşallah perşembe ekleyecegimO yazdıklarım şaka canım,tabiiki 100 gramın bile önemi var;çünkü öyle yavaş yavaş vere vere gidiyor kilolar,Gerçekten bu işte nefs çok önemli ve bende yemek konusunda çok zayıf olan birşey,yirmili yaşlarımda dayanabiliyordum ama şimdi 1 hafta diyet yapsam tatlı krizim başlıyor benim,tekrar tebrikler canım,öncesi sonrası fotoğrafını koyacakmısın?
Benimde 5 kg fazlam var, zorlamadan diyet yapıyorum, tatlı krizi için chia tohumu kullanıyorum, günde toplam 1 çorba kaşığı, yoğurt, süt veya salatalara, çorbalara katarak.. Şimdilik etkili gibi..O yazdıklarım şaka canım,tabiiki 100 gramın bile önemi var;çünkü öyle yavaş yavaş vere vere gidiyor kilolar,Gerçekten bu işte nefs çok önemli ve bende yemek konusunda çok zayıf olan birşey,yirmili yaşlarımda dayanabiliyordum ama şimdi 1 hafta diyet yapsam tatlı krizim başlıyor benim,tekrar tebrikler canım,öncesi sonrası fotoğrafını koyacakmısın?
O zaman son halini bekliyoruzAlbumlerimde var 98,84,80 kilo halim. En sonun halimide inşallah perşembe ekleyecegim
Hoşgeldin bebemOo oylama başlamış, ilk oy kullananlardanım,sanırım
Aslında düzenli olarak hergün yürüsek verilebiliyor Nevoş,en azından bende öyle,sadece yürüyerek hızlı bir şekilde kilo veren bir yapım var ama yürümüyorum o ayrı.Bende spor yapıyorum çok sıkı diyet yapamıyorumVerebiliriz inşaallah
Bakalım canım göreceğiz..Hemen verilmiyor zaten spor yapınca bu ay daha çok işe yarayacağını düşünüyorumAslında düzenli olarak hergün yürüsek verilebiliyor Nevoş,en azından bende öyle,sadece yürüyerek hızlı bir şekilde kilo veren bir yapım var ama yürümüyorum o ayrı.
chia tohumumu,tamam bunu not aldım bilinmeyen çok teşekkürederim canım,mutlaka deneyeceğim ama gece olunca özellikle tatlı krizim tutuyor benim,mesela şu anda pc nin başında 2 tane boş çikolata kabuğu duruyor,onları çekmeceden alıp yemezsem içime dert oluyor,aklımda duracağına midemde dursun diyorum.Benimde 5 kg fazlam var, zorlamadan diyet yapıyorum, tatlı krizi için chia tohumu kullanıyorum, günde toplam 1 çorba kaşığı, yoğurt, süt veya salatalara, çorbalara katarak.. Şimdilik etkili gibi..
Bitter çikolata akşam 10 dan önce 1 kare damağa yapıştırmak uzun süre çikolata isteğine engel oluyor.chia tohumumu,tamam bunu not aldım bilinmeyen çok teşekkürederim canım,mutlaka deneyeceğim ama gece olunca özellikle tatlı krizim tutuyor benim,mesela şu anda pc nin başında 2 tane boş çikolata kabuğu duruyor,onları çekmeceden alıp yemezsem içime dert oluyor,aklımda duracağına midemde dursun diyorum.
Eeee sen de eve alma o zaman diyeceksiniz ama kaç kere gecenin bir yarısı eşimi markete yolladım,gündüz hiç aklıma tatlı gelmiyor ama ne oluyorsa gece tatlı krizine giriyorum.
Valla okurken yazdıkların göze hoş geliyor canım,aktarlarda satılıyor değil mi,mutlaka alıp denerim,teşekkürederim verdiğin bilgiler içinBitter çikolata akşam 10 dan önce 1 kare damağa yapıştırmak uzun süre çikolata isteğine engel oluyor.
Chia yoğurt ve meyve ile sabahtan veya geceden yapıp buz dolabında muhafaza edebilirsin canım. Gündüz yada akşam saaterinde tüketmenin önemi yok, ama gündüz tavsiye ederim.. Tadı tuzu yok, aşırı tüketmeye gerek yok, çok fena tokluk hissi veriyor. Normalde 100 gr da 450 cal var. Ama 1 çorba kaşığı, 100 cal falan oluyor, onuda 4 e bölüp gün içinde tüketebilirsin, denemek için az miktarda alıp dene..
Evet canım aktarlarda satılıyor, rica ederim, umarım işine yararValla okurken yazdıkların göze hoş geliyor canım,aktarlarda satılıyor değil mi,mutlaka alıp denerim,teşekkürederim verdiğin bilgiler için
İlk oy benden, yarın oyların suruyle gelecek inşallahNana'cım çok teşekkür ederimNana'nın oyunu ben aldım