Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Fotoların hepsini aynı anda görünce birşey farkettim.
Maşallah herkes kahvaltıda çilek ve kivi yiyor :KK45:
Ama benim çilek kivi ve muz yanında eritilmiş çikolata vardı, kürdanlı meyveleri o çikolatalı sosa banmak için di (onun adınıda orta direk fondü koymuştum) :KK59:
Sende hem katılmadın hemde bahane buluyorsun:63:

Ama benim çilek kivi ve muz yanında eritilmiş çikolata vardı, kürdanlı meyveleri o çikolatalı sosa banmak için di (onun adınıda orta direk fondü koymuştum) :KK59:
Sende hem katılmadın hemde bahane buluyorsun:63:
Bahane bulmadım ki , ne kadar sağlıklı besleniyor hanımlar diye bir tespit yaptım :KK33:
Yırttım mı :confused:

Yırttın yırttın :KK48:
Sayende kamkat diye bişey duyduk:p
Çilek kivi mütevazi kaldı şimdi :KK70:
Baktım buldum şimdi neymiş diye,böyle minik portakal gibi birşey,hatta yedim ben bundan,ama ismini bilmiyormuşum meğer:KK70:Ama tadını sevmemiştim.

Bu arada bilinmeyen,nickinde ufak bir değişiklik yapmışsın,gözümden kaçtı sanma:KK66:Ne oldu bizim imamnikahlırahibe:KK48:

Baktım buldum şimdi neymiş diye,böyle minik portakal gibi birşey,hatta yedim ben bundan,ama ismini bilmiyormuşum meğer:KK70:Ama tadını sevmemiştim.

Bu arada bilinmeyen,nickinde ufak bir değişiklik yapmışsın,gözümden kaçtı sanma:KK66:Ne oldu bizim imamnikahlırahibe:KK48:
İmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdi :KK70:
Millet kim bu demesin diye 1 i kaldırıp sonuna fonksiyon denklemi gibi bi ilave yaptım :KK48:

İmamnikahlırahibe çok marjinal değişiklik olurdu şimdi :KK70:
Millet kim bu demesin diye 1 i kaldırıp sonuna fonksiyon denklemi gibi bi ilave yaptım :KK48:
İlla bilinmez olucam diyorsun yani,ben zaten senin nicki hep 1bilinmeyenli denklem diye okuyordum,şimdi tam bütünleşti.:KK48:İmamnikahlı rahibeye yazık oldu bu arada:KK61:

İlla bilinmez olucam diyorsun yani,ben zaten senin nicki hep 1bilinmeyenli denklem diye okuyordum,şimdi tam bütünleşti.:KK48:İmamnikahlı rahibeye yazık oldu bu arada:KK61:
Eğer ilk üye olduğumda olsaydı kesin o olurdu :KK48:
Hayatta aklıma gelmezdi çünkü, bazı nikler hep önünde ve sonunda bazı ilavelerle hep aynı.. Ama valla imamnikahlırahibe ilkin çok süper olurdu.. Bilinmezlik olayı yine soğuk ama napıyım şimdi kimki o olmayalım dedim :KK45:

X