Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bizde fena degiliz nevosum :KK19: Katildik ,eglendik ,keyifli vakit gecirdik enn guzelli bu zaten.Sen varsin ,neseli ,tatli sozlu ,tatli ....En guzel hediye dostlugun nevoscum :KK19: Elhamdulillah ,sen buradaysan ben de buradayim hep :KK60:
Tabi canım:KK19:Ben bu heyecanı,eğlenceyi çok seviyorum:KK19:Kendimi tutmasaydım her kategoriye katılırdım:KK53:
Çok teşekkür ederim canım burası sizinle güzel:KK200:Siz olmazsanız bende tek başıma birşey yapamam:KK19:
Hep burda benimle,bizimle kal canım:KK60:

Tabi canım:KK19:Ben bu heyecanı,eğlenceyi çok seviyorum:KK19:Kendimi tutmasaydım her kategoriye katılırdım:KK53:
Çok teşekkür ederim canım burası sizinle güzel:KK200:Siz olmazsanız bende tek başıma birşey yapamam:KK19:

Tesekkurler nevosumm :KK19: Guzel yurekli ,yardimsever arkadasim :KK60: Sen buradaysan buralar dolar tasar :KK200: Allah nasip ederse hwp.buradayim nevosum :KK19:

OoOo kıskandım len sizi:KK62::KK62:
Tesekkurler nevosumm :KK19: Guzel yurekli ,yardimsever arkadasim :KK60: Sen buradaysan buralar dolar tasar :KK200: Allah nasip ederse hwp.buradayim nevosum :KK19:

:KK62::KK62::KK62:

X