Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
yamukprenses yamukprenses .Ne oldu sesin soluğun çıkmıyor,uğramıyorsun daha buraya.Seni darıltacak birşey mi oldu?:KK43:
@HanimKelesimiGetir .2 yumurta kırıp yarışmaya katılacaktın,mutfağı yakmamışsındır inşallah:KK53:
İşte geldim burdayım,ben bu işte ustayımmm:rolleyes:Geldim geldim kuzum,ayol ne yapacaksınız da bana darılacağım,öyle kolay kolay darılmam ben,daha bugün gördüm Nevoşla senin sofranızı,ikinizde assolist gibi gelmişsiniz maşaallah,ne güzel sofralar onlar öyle,çok kıskandım:kk77:

Eeeee ben geldim Nevreste Nevreste gitti:KK64:Nevoşşşşş koşşşş:KK48:Ben de sizlere bir bakayım diye geldim canlarım,dedim şimdi bizim kızlar hazırlamışlardır masalarını,yanılmamışım da,sabah sabah gözüm gönlüm açıldı:kk77:Eşim içeride kitap okuyor,bir yere gideceğiz,giyindim kuşandım hazır kıta onu bekliyorum,heran çıkarsam kusuruma bakmayın.

Eeeee ben geldim Nevreste Nevreste gitti:KK64:Nevoşşşşş koşşşş:KK48:Ben de sizlere bir bakayım diye geldim canlarım,dedim şimdi bizim kızlar hazırlamışlardır masalarını,yanılmamışım da,sabah sabah gözüm gönlüm açıldı:kk77:Eşim içeride kitap okuyor,bir yere gideceğiz,giyindim kuşandım hazır kıta onu bekliyorum,heran çıkarsam kusuruma bakmayın.
Eşim evde değil biraz iş yapayım dedim:KK23:İyi eğlenceler:KK68:

X