Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaann
Kimler gelimis kimleeeer Hosgeldin harbisim Nerelerdesin canim ,nasilsin? Neler yapiyon ? Bebis nasil Kac aylik oldu bakalim sehzade Dogum ne zaman
cevap için teşekkürler canımLamelifcim, sponsor adı ile başlık koysaydın, belki onun ile alakalıdır..
Canım sorun yok konuyu ben inceleyip o kısmı ekliyorum Konun gayet başarılıSeyyyy benim yukledigim yarisma disimi olacak ...yaninda yarisma yazmiyo benim konumun
Benimki de anca horlasinBu zor günlerde biraz olsun yüzümüzü gülümsetmesi için bu sabah eşimin benim için yaptığı ve adına Sevda Pastası dediği kahvaltılığı ekleyeyim, kendisi de bizzat rica etti kendi ellerimle senin için yaptığım Sevda Pastamı ekle diye
Eki Görüntüle 1798770
Benim ki şimdiden onu bunu bana öğren diyor. Elinden bi çay bile içmedim dahaBu zor günlerde biraz olsun yüzümüzü gülümsetmesi için bu sabah eşimin benim için yaptığı ve adına Sevda Pastası dediği kahvaltılığı ekleyeyim, kendisi de bizzat rica etti kendi ellerimle senin için yaptığım Sevda Pastamı ekle diye
Eki Görüntüle 1798770
Vayyy vayyyyy enişteme bakBu zor günlerde biraz olsun yüzümüzü gülümsetmesi için bu sabah eşimin benim için yaptığı ve adına Sevda Pastası dediği kahvaltılığı ekleyeyim, kendisi de bizzat rica etti kendi ellerimle senin için yaptığım Sevda Pastamı ekle diye
Eki Görüntüle 1798770
Vayyy vayyyyy enişteme bak
Ellerine sağlık Kendi gibi adıda çok güzelmiş
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadı hiç bozulmasın
Beklediğine değmiş Ablam harika görünüyor..Sahiden sevda pastası olmuş......(Bu Sevdada ne güzel bir isimdir)Bir telafi gerekiyor....Amin cümlemizin inşallah
yalnız birşey itiraf edeyim, ben kahvaltı için beklemekten hiç hoşlanmam sinirleniyorum, adam bunla uğraşırken şimdi pişsin diye bunu mu bekleyeceğiz deyip azarladım, ama senin için yaptım, sevgimi kattım deyince biraz yumuşadım ama baştan fırçayı atmış oldum bir kere
Benimki hazırlar ama biraz dağıtıyorSadece kahvaltı değil bazen ben dışardayken yemekte yaparÇok beceriklidir maşaallahBirazda toplu olsa iyi olacakHalil Sezai moduna alıyorum kendimi ve isyan ediyorum kahvaltı hazırlıyor eşleriniz ve sizde fırça mı atıyorsunuz
Cidden mi
Hoş buldum datlumm yoğunum biraz canım foruma vaktim kalmıyor. Bebiste iyi sukur ıttir kaktir gidiyoz işte 7 aylık oldu teyzesi vaktinde gelirse 2 ayimiz var. Mayıs'ın 16 sinda doğum.
Sen napiyosun nasilsin
Nur yeni tarif geldi gördün müOyy teyzesi onu yiirr yir Barekallah , zaman ne cabuk geciyor harbim , kucakladigin haberini de vermek nasip olsun ins
Bende iiyim sukur , oglanin okulu odevi , prensesin kirdigi dagittigi derken zaman nasil geciyor anlamiyorum canim Kisaca Elhamdulillah :)
Arada bi gorun , yoklugun hissesiliyor , gozlerimiz seni ariyor canim
Benimki hazırlar ama biraz dağıtıyorSadece kahvaltı değil bazen ben dışardayken yemekte yaparÇok beceriklidir maşaallahBirazda toplu olsa iyi olacak
Benimki de öyle canımHiçbirşey bulamazsa tuzsuz olmuş derBenimki de yer bide uzerine begenmez Kusur bulur Mukemmelliyetcidir kendileri
Benimki hazırlar ama biraz dağıtıyorSadece kahvaltı değil bazen ben dışardayken yemekte yaparÇok beceriklidir maşaallahBirazda toplu olsa iyi olacak
Yamukprenses bize katılın dediBiz katıldık kendisi ortadan kaybolduyamukprenses .Ne oldu sesin soluğun çıkmıyor,uğramıyorsun daha buraya.Seni darıltacak birşey mi oldu?
HanimKelesimiGetir .2 yumurta kırıp yarışmaya katılacaktın,mutfağı yakmamışsındır inşallah