- 2 Aralık 2015
- 31.493
- 105.088
Öbürünü içtim hooop bunuda kaptımEki Görüntüle 1798353
Hemde demlik ve kurabiyesi ile Zelifme ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öbürünü içtim hooop bunuda kaptımEki Görüntüle 1798353
Eki Görüntüle 1798353
Ona varda bize yok mu,biri yer biri bakar,kıyamet ondan koparEki Görüntüle 1798353
deyno ben anlamam sen şimdi konu acmayacakmısın yeye afiyet olsunÖbürünü içtim hooop bunuda kaptım
Fırsatmı bıraktın, tam sana hazırlıyordum kaptım dedin kızın çayınıOna varda bize yok mu,biri yer biri bakar,kıyamet ondan kopar
Ona varda bize yok mu,biri yer biri bakar,kıyamet ondan kopar
Zaten oradan denedim de beceremedimDosya yukle kismi var konu acarken ordan da yuklenmedimi resimler
Fırsatmı bıraktın, tam sana hazırlıyordum kaptım dedin kızın çayını
Valla bizimle dalga geçecekler, ergenmi bunlar diye artık
Çalışmayana yok diyorsun yanideyno ben anlamam sen şimdi konu acmayacakmısın yeye afiyet olsun
Canım bilgisayara fotoları at, tek bir klasörde topla, birde googleden online foto düzenleyicisi var, oradan direk fotoğrafların enini boyunu hatta çift çerçeveli veya süslü olarak bile yaparsın.. Boyunu kırpabilirsin.. ve dosyaya öyle kaydet. Senin büyük bebe yapar o işi bence..Zaten oradan denedim de beceremedim
Yok canım herkese var yaptım dedin ya ondan soruyorumÇalışmayana yok diyorsun yani
Bende o büyük bebeye güveniyorum zaten.Olmazsa yapacak birşey yok.Zaten sizler gibi öyle ahım,şahım bir masa değildi benimki.Canım bilgisayara fotoları at, tek bir klasörde topla, birde googleden online foto düzenleyicisi var, oradan direk fotoğrafların enini boyunu hatta çift çerçeveli veya süslü olarak bile yaparsın.. Boyunu kırpabilirsin.. ve dosyaya öyle kaydet. Senin büyük bebe yapar o işi bence..
Ahım şahım derken benimkini geç.. Benimki fazla sadeydi diğerlerindenBende o büyük bebeye güveniyorum zaten.Olmazsa yapacak birşey yok.Zaten sizler gibi öyle ahım,şahım bir masa değildi benimki.
Bende o büyük bebeye güveniyorum zaten.Olmazsa yapacak birşey yok.Zaten sizler gibi öyle ahım,şahım bir masa değildi benimki.
Saat 1 olacak neredeyse ben kaçıyorum.Hepinize iyi geceler.Rüyanızda beni görün,kabus görün,sizin özenle hazırladığınız sofra değil,benim mütevazi sofram 1. olsun sinirden birbirinizi dövün,topiğe saldırın,site sizi atsın
İyi dileklerin için teşekkürler.. BilmukabeleSaat 1 olacak neredeyse ben kaçıyorum.Hepinize iyi geceler.Rüyanızda beni görün,kabus görün,sizin özenle hazırladığınız sofra değil,benim mütevazi sofram 1. olsun sinirden birbirinizi dövün,topiğe saldırın,site sizi atsın
Lamelifcim, sponsor adı ile başlık koysaydın, belki onun ile alakalıdır..Seyyyy benim yukledigim yarisma disimi olacak ...yaninda yarisma yazmiyo benim konumun
Iste geldim burdayim