- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 35
Yorgunluk çayı olmamıUykun kaçar,otur oturduğun yerde.Bu saatte çay nerden aklına geldi
Ya maşallah bana uyku kaçması diye bişey yok kafam yastığa gelsin ywterki hemen hooggpiiişş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorgunluk çayı olmamıUykun kaçar,otur oturduğun yerde.Bu saatte çay nerden aklına geldi
Aaa neden ?Açık söylemek gerekirse bende senden şüphelendim,
Ivittt benm oğlum yabanci mi nevos aşk olsunBütün kızları toplayacaksınız o zamanAman kimse duymasın erkek üye yasak
Ha teyze mi demeliydimBana genç dedi
Ne ısmarlıyım
Aslında siyaset konusuna nasıl daldım bilmiyorum Orada bende takipçiydim, yorum yazmıyordum başta, bdv de bazen işte.. Ama orada fake biri konu açtığında pek eğlenceli olurduYok üyelikte yeniyim
Siteyi takip etmekte sadığım o yüzden tanıyorum
Brunella sende siyasette yenisin
Nevos çok teşekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun canım
Bende sana bugün peynir eritmesiyle,menemen yapacaktım.Annem yaptırmadı.Kim yiyecek o kadar yemeği dedi.Anne internete koyacağım dedim.İnternettekiler yiyecek mi sadece görecek diyorBana genç dedi
Ne ısmarlıyım
Benim yeğenim ama Kazen ne düşünür bilemiyorumIvittt benm oğlum yabanci mi nevos aşk olsun
Ha teyze mi demeliydim
Ben sana bitki çayı vereyim bu saatte diğeri rahatsız ederPapatya ve melisa çayına ne dersinNevos çok teşekkür ederim ❤
Sen bana cay veren demi?
Annen doğru söylemiş kim yiyecekBende sana bugün peynir eritmesiyle,menemen yapacaktım.Annem yaptırmadı.Kim yiyecek o kadar yemeği dedi.Anne internete koyacağım dedim.İnternettekiler yiyecek mi sadece görecek diyor
Ekrana ekmek banmayı bekleyenler var deseydinBende sana bugün peynir eritmesiyle,menemen yapacaktım.Annem yaptırmadı.Kim yiyecek o kadar yemeği dedi.Anne internete koyacağım dedim.İnternettekiler yiyecek mi sadece görecek diyor
Demin siyaset bölümünde sanal imam nikahı kıymışlar konusu vardı, şimdi sana sanal çay bulmam lazım, durNevos çok teşekkür ederim ❤
Sen bana cay veren demi?
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.. Oğluna da çok geçmiş olsun, orta kulak iltihabı konusunda sakın tedavisini aksatmayın, benim kuzende oldu çocukken şimdi sağ kulağı duymuyor, yani çocukken zor anlaşılır, işitme durumlarını hep kontrol et ve ilaçlarına dikkat et..
Umarım göz için lazer falan gibi çözüm vardır canım..
Çaylar sana feda olsun
Allahtan annem geldi.Gerçi işim bittikten sonra gelseydi daha iyi olurdu ama.Beraber yedik.Akşama beklese kötü olurdu,ben de tek yiyemezdim.Annen doğru söylemiş kim yiyecek
Hooop ben kaptım.Ona başka bardak koyDemin siyaset bölümünde sanal imam nikahı kıymışlar konusu vardı, şimdi sana sanal çay bulmam lazım, dur
Eki Görüntüle 1798351
Demin siyaset bölümünde sanal imam nikahı kıymışlar konusu vardı, şimdi sana sanal çay bulmam lazım, dur
Eki Görüntüle 1798351
Afiyet olsun, çok sanal ama, gönüller bir olsunAy bak ya utandım şimdi zahmetler etmişsin çook sağol 1bilinmeyen'im❤
Hooop ben kaptım.Ona başka bardak koy
Afiyet olsun, çok sanal ama, gönüller bir olsun
İsabet olmuşAllahtan annem geldi.Gerçi işim bittikten sonra gelseydi daha iyi olurdu ama.Beraber yedik.Akşama beklese kötü olurdu,ben de tek yiyemezdim.
Hooop ben kaptım.Ona başka bardak koy
Ay bak ya utandım şimdi zahmetler etmişsin çook sağol 1bilinmeyen'im❤