- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Bende çok özledim ama işleri varYakında döner inşaallahGelince ortalığı karıştırır
Ahhaha Gelsin de karistirsin valla ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok özledim ama işleri varYakında döner inşaallahGelince ortalığı karıştırır
Eski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Bende bendeeee Onveden.taniyprmus havasi var sankim Burnuma eski uye kokulari geliyi
Tamam 3 gün daha bekleyelim sonra mesajları seçer kiblerizKimleyek nevos ,uc kib ile bizimle degılsın olsun
Gerçekliği var gibi, ama kadın reyting alıyor diye sanırım böyle garip durumlarda her gün bi şekilde haber oluyor..Şu Esra Erol 'da ki Nevruzdan bahsediyorsunuz şimdi anladımO kadın gerçek mi çok merak ediyorum
O konuda ben her türlü yardımı sağlıyorum hiç merak etme canımEski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.
Eski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.
Ohhh iyi yapmışsın biraz kafanı dağıt
Haftada 3günden fazla yapamıyorum canımDiğer günler başka işlerim oluyor yetişemiyorum..Birde spora gittiğim günler çok yorgun oluyorumSenin nasıl gidiyor devam ediyor musunuz
Takip etmiyorum(gündüzleri tv izlemiyorum)ama sürekli haberlerde olunca dikkatimi çekiyorGerçekliği var gibi, ama kadın reyting alıyor diye sanırım böyle garip durumlarda her gün bi şekilde haber oluyor..
Tamam 3 gün daha bekleyelim sonra mesajları seçer kibleriz
Bende çok istiyorum umarım olurYaza kadar devam edeceğim inşaallahevet canım yaza kadar biraz incelmek istiyorum
ikincide baya kaldı basenler
Zorla insana izletecekler.Bende gündüz tv izlemiyorum.Millet anlattıkça Fransız kalıyorum.Takip etmiyorum(gündüzleri tv izlemiyorum)ama sürekli haberlerde olunca dikkatimi çekiyor
Çok mu belli oluyorEvet en ağır sen yazıyorsun
Fransız kalmamak için arada haberlerini takip ediyorumZorla insana izletecekler.Bende gündüz tv izlemiyorum.Millet anlattıkça Fransız kalıyorum.
Kiblesenize.Çoktan beri banlanmadım .Özledim,hadi ben hazırımTamam nevos anlastil (Erol tas smileysi )
Dimi biri yapsada bizde ekrandan ekmek bansakAhh biri keşke kıymalı menemenle yarışmaya katılsa
hayırlı geceler Yağmurun kızı,yükledin mi sofranı
Bende haberlerden ,facedeki paylaşımlardan görüyorum.Fransız kalmamak için arada haberlerini takip ediyorum
Hayırlı geceler canımKizlar benim sarj bitmek uzere ,hadi ben kactim Hayirli geceler ,opuldunuz
Valla bende seyretmem evlilik programı..Takip etmiyorum(gündüzleri tv izlemiyorum)ama sürekli haberlerde olunca dikkatimi çekiyor