Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bende bendeeee :rolleyes: Onveden.taniyprmus havasi var sankim :KK45: Burnuma eski uye kokulari geliyi :KK53:
Eski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.:KK53:

Eski üye değilim.İlk seneler netim kotalıydı.Daha sonraları üye olmayı,yazışmayı zor sanıyordum.e posta adresi falan oluşturmayı bilmiyordum.4 ay önce oğlumun yardımıyla üye oldum.Yemeği yapsam da fotoları nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.:KK53:
O konuda ben her türlü yardımı sağlıyorum hiç merak etme canım:KK45:

Ohhh iyi yapmışsın biraz kafanı dağıt:KK19:
Haftada 3günden fazla yapamıyorum canım:KK19:Diğer günler başka işlerim oluyor yetişemiyorum..Birde spora gittiğim günler çok yorgun oluyorum:KK48:Senin nasıl gidiyor devam ediyor musunuz:KK19:

evet canım yaza kadar biraz incelmek istiyorum
ikincide baya kaldı basenler:KK53:

Takip etmiyorum(gündüzleri tv izlemiyorum)ama sürekli haberlerde olunca dikkatimi çekiyor:KK53:
Valla bende seyretmem evlilik programı..
Bu nevruzu ilkin okan bayülgenin programında görünce kamera arkası programında, bi hafta içi denk geldi dur bi bakıyım dedim..
Aman yarabbi, yarım saat izleyemedim, herkes bir birine talip, biri biriyle birlikte, öbürü berikinden ayrı, nevruz köprü ayağından evi olan konusunda kararlıyım diyor :confused::confused:
Yemin ederim beyin mıncıklaması geçirdim:KK34:

X